De când au început cursurile de dans şi până în weekendul ce urmează, a fost un timp destul de scurt. Tocmai de aceea, eforturile au fost, fără îndoială, foarte mari. Însă, când eşti încurajat, respectat, apreciat şi când iubeşti ceea ce faci, totul merge mult mai repede şi bine.

Copiii şi tinerii romi din oraşul Bolintin Vale, care s-au alăturat dascălului Rodica Bădălău într-un proiect de voluntariat educaţional, vor susţine, duminică, 8 septembrie, primul lor spectacol.

“Aşa Da!” este intitulat, la fel ca şi proiectul în sine. Ei vor evolua pe scenă alături de alţi copii şi tineri români, evenimentul fiind organizat cu ocazia Zilei Romilor.

Copiii au lucrat la partea de dans cu antrenorul Mihai Dumitru, cel care deţine Asociaţia Club Sportiv Braka. De asemenea, atât spectacolul, cât şi proiectul dascălului Rodica Bădălău se bucură de sprijinul consilierului de stat pe probleme ale romilor, Dana Varga, de cel al Asociaţiei Şukar Manuş, dar şi al Primăriei şi Consiliului Local din Bolintin Vale.

Aşa cum ştiţi, dascălul Rodica Bădălău a început, în această vară, un proiect de suflet, în care a reunit zeci de copii şi tineri romi din Bolintin Vale. A organizat, în fiecare săptămână, întâlniri în cadrul cărora au fost desfăşurate o sumedenie de activităţi educative şi culturale.

Puteţi reciti articolele pe care le-am scris despre acest subiect:

Copiii de etnie romă din Bolintin Vale, ajutaţi să preţuiască EDUCAŢIA, să se respecte pe sine şi pe ceilalţi, să-şi descopere ABILITĂŢILE, să crească frumos şi cu încredere că SOCIETATEA le este sprijin, nu piedică!

şi

Proiectul dascălului Rodica Bădălău pentru copiii romi din Bolintin ia amploare! Consilierul premierului României, Dana Varga, i s-a alăturat! Şi Clubul Sportiv Braka dă o mână de ajutor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.