Păi, ce-aţi făcut, Bobiţă, îl lăsaţi pe bietul om să facă ordine şi curăţenie prin tot oraşul şi voi nu-l desemnaţi oficial candidat? Se pregăteşte de vreo 3 ani, bietul, pentru momentul din vara anului viitor, cu acţiuni door-to-door, în fiecare bloc, şi voi îi retezaţi aripioarele cu săgeata? A dus omul şampanie la toţi sărbătoriţii din oraş şi spuneţi acum că a pupat şi toate doamnele în vârstă degeaba??? Cum rămâne cu toate tricourile alea cu numele lui, cu sacii de gunoi cumpăraţi, cu toţi „voluntarii” care strâng după toate animalele de companie? Toate, degeaba?!

Sunteţi oameni răi!

Adrian Anghelescu, în conferinţă de presă, azi, i-a trosnit un croşeu de dreapta, oficial, lui Marian Măroiu, anunţând că, de fapt, nu el este candidatul oficial la funcţia de primar al municipiului, din partea PNL.

Anghelescu a precizat că în toamnă va fi efectuat un nou sondaj de opinie şi, abia apoi, PNL îşi va desemna candidatul oficial! Că dacă tot e „istorie” Marin Anton, cum a zis Florian Velicu, să fie istorie şi sondajul de opinie pe care l-a comandat fostul şef al PNL Giurgiu pe acelaşi subiect.

Ce distracţie e la voi acolo, băieţi! Aveţi echipă sudată, nu glumă!

Dar, dacă tot aşa o să faceţi şi cu nominalizările pentru miniştri, într-o posibilă viitoare guvernare -pe care ba o vreţi, ba n-o vreţi,-, zău că bateţi USR-PLUS la hârjoneală pentru ciolănaş! O, staţi, cu Rareş Bogdan şi Ludovic Orban chiar aţi depăşit-o.

Domnul Măroiu, pregătiţi alte tricouri, că avem, aşa, un feeling… Sau, mă rog, poate ieşiţi la bustul gol, ca să nu mai iasă discuţii despre culori etc.

Acesta este un pamflet ce trebuie tratat ca atare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.