Vai, dar ce imagine simpatică şi… sinceră, dacă „acţiunea” n-ar fi imorală, ilegală şi foarte ruşinoasă!

Maşina candidatului PNL- teoretic şi deocamdată- la funcţia de primar al municipiului Giurgiu, Marian Măroiu, a fost fotografiată, recent, parcată pe locul destinat persoanelor cu handicap, în curtea unei instituţii din oraş.

Noi vă credem că nu vă sunt de ajuns acţiunile „voluntare”- însă cu tricourile galbene şi inscripţionate cu sigla PNL– prin oraş, dar… aşa reclamă???

Chiar n-aveaţi răbdare un pic ca să se elibereze un loc în parcare? Unde vă grăbeaţi aşa de tare ca „fata mare” la măritat, deci ca PNL-ul la Guvernare, domnule Măroiu? Serios, acum!

Bine, fie, să nu fim răi, poate ţineaţi locul ocupat pentru vreun cont fals de pe Facebook sau poate aţi crezut că semnul indică accesul celor care folosesc fitball-ul. Sau, nu ştim, de nas nu l-oţi fi văzut… Puţin probabil ca acţiunea dumneavoastră să aibă legătură cu vreo recunoaştere şi acceptare a handicapului politic, prin prisma partidului pe care-l reprezentaţi acum sau căpătat de când aţi pierdut cu succes şi prima bătălie pentru aceeaşi Primărie. Dacă vi se pare prea alambicat, mai citiţi o dată! La fel şi cu indicatorul din fotografia de mai sus.

Sigur, există un precedent, acela în care o maşină a Primăriei Giurgiu a parcat pe pista de biciclete, în faţa sediului Pro România, dar noi trebuie să facem ce zice „popa” nu ce face „popa”, nu?

Aşa exemplu dă un om care vrea să ajungă primar? E, o să treceţi mai întâi prin gura aprigă a giurgiuvenilor, fie că sunt sau nu pe grupul Bizonii de Giurgiu!

Ruşinică!

P.S.: Îi mulţumim cititorului care ne-a trimis această fotografie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.