Preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, a vorbit, în conferinţa de presă de joi, 1 august, şi despre infrastructura rutieră a judeţului nostru.

Am semnat, ieri, un nou proiect european, de această dată pentru Drumul Judeţean 601, fiind vorba despre tronsonul ce a rămas nemodernizat, până la intersecţia cu Drumul Naţional 61. Este un proiect câştigat împreună cu prietenii noştri bulgari, pe Programul Interreg V A, şi care are o valoare de peste 2,6 milioane de euro.

Nordul judeţului nostru s-a dezvoltat mult din punct de vedere economic, în ultimii ani, şi este important să avem infrastructură rutieră pusă la punct şi acolo. Drumul Judeţean 601 face legătura între nordul judeţul şi autostradă, dar deserveşte, totodată, şi comuna Crevedia.

Pe de altă parte, aşa cum am declarat la semnarea contractului cu ADR Sud-Muntenia pentru modernizarea DJ 503, continuăm discuţiile, la Ministerul Dezvoltării, şi pentru Drumul Judeţean 504.

Sunt convins că vom semna şi pentru acesta contractul de finanţare!

Totodată, astăzi, a fost efectuată recepţia lucrărilor pentru modernizarea DJ 504 A, acel proiect european „cu cântec”, ce trebuia să fie finalizat acum 4 ani şi al cărui contract cu constructorul l-am reziliat la preluarea mandatului. Am finalizat lucrările cu fonduri de la bugetul Consiliului Judeţean Giurgiu.

Tot azi, colegii mei din CJ Giurgiu au participat la recepţia lucrărilor pe DJ 151 E, drum reabilitat şi modernizat cu fonduri prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală.

Le mulţumesc tuturor colegilor mei din CJ Giurgiu pentru eforturile mari pe care le-au făcut şi le fac, de la întocmirea proiectelor şi până la finalizarea lor!

Consider că, în acest moment, drumurile judeţene din Giurgiu arată mult mai bine decât cele naţionale care ne străbat judeţul!

#FapteNuVorbe #ModernizămJudeţulGiurgiu”, a scris Marian Mina, pe pagina sa de Facebook, după conferinţă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.