Exclus din PSD Giurgiu, nedorit de prea mulţi din PNL Giurgiu- unde s-ar cam fi încris neîntrebat-, mai nou şi retrogradat de pe la Camera Deputaţilor… Felicitări, sunteţi mândria noastră!

(trucaj parţial, foto original cancan.ro) :)))

Ce l-a recomandat pe Alexandru Andrei, acest rePeNeLizat la maximum, să fie în viaţa asta vicepreşedinte al Comisiei pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională a Camerei Deputaţilor?!

Hai să fim serioşi, nici măcar… statura, că, totuşi, “greutatea” în politică e despre altceva.

Este demonstrabil că l-a “recomandat” încrederea celor care l-au făcut şi deputat, desigur! L-a “recomandat” susţinerea celor pe care-i arată acum cu degetul, adică Niculae Bădălău şi PSD Giurgiu. Îi arată cu degetul, dar cu “burtica plină”, după masă… Să vedeţi ce nasol o să fie când o să vi se facă iar foame!

Eh, Slavă Domnului, karma există… Faimos pentru cele 3 minunte şi 40 de secunde în care a vorbit, în plenul Camerei Deputaţilor, tot mandatul, deputatul pe care unii il ştiu şi ca „iubesc România şi de aia mă mut dintr-un partid în altul”(vezi mai jos), a reuşit să dezamăgească, probabil, şi la Comisia de Apărare din care făcea parte.

A fost mai întâi secretar, apoi vicepreşedinte şi… degeaba.

Adevărul este că, în afară de 2-3 postări pe FB, din an în Paşti, despre diverse participări la evenimentele organizate de Comisia respectivă, n-a auzit nimeni de vreo faptă măreaţă de-ale sale pe acolo! Fără supărare!

E la fel ca şi despre întreaga dumnealui activitate parlamentară. Numiţi un singur proiect gândit, implementat, ceva, pentru Giurgiu, nu mai zic pentru România, şi noi mâncăm hârtia pe care stă scris!

E?

Deci, pentru rezultatele sale exceeeeepţionaleeeeee la Comisia de Apărare, Alexandru Andrei tocmai a fost premiat cu un eject de acolo şi cu funcţia de membru în Comisia pentru Drepturile Omului.

Corigenţă cu, pardon, coroniţă, ne vedem în toamnă!

Puteţi verifica AICI

Acum, nu ştim dacă s-a nimerit au ba, dar ghiciţi de cine o să se ocupe domnia sa? Exact, exact, de refugiaţi! :)))))

Noi credem că, de data asta, chiar v-au nimerit!

VoceaRomâniei

*Parţial, acesta este un pamflet ce trebuie tratat ca atare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.