Preşedintele Consiliului Judeţean Marian Mina, gazdă a vizitei ministrului Sănătăţii, Sorina Pintea, a luat cuvântul, la conferinţa de presă de sâmbătă, 20 aprilie.

El i-a mulţumit ministrului pentru tot sprijinul acordat în 2018, dar mai ales în 2019 sistemului de sănătate giurgiuvean.

 “Este vorba, în primul rând, despre dotarea cu echipamente a Spitalului Judeţean, cu fonduri asigurate prin Ministerul Sănătăţii. Mă refer la Computerul Tomograf şi sistemul informatic PACS, inaugurate astăzi, dar şi la celelalte echipamente pentru Unitatea de Primiri Urgenţe sau pentru Compartimentul Nou-Născuţi. Totodată, doresc să precizez că, în 2019, vom primi, de la Ministerul Sănătăţii pentru dotări la spitale, cele mai mari sume din ultimii 20 de ani!

Sănătatea este un domeniu prioritar pentru Guvernul României, dar şi pentru noi, administraţia judeţeană! Am reuşit, în circa 3 ani, să facem la Spitalul Giurgiu cât alţii nu au făcut în 8 ani şi vom continua, atât cât ne va permite bugetul, să sprijinim investiţiile şi dotările Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu! De asemenea, ca şi până, acum, prin facilităţile acordate medicilor, precum plata navetei şi asigurarea locuinţelor de serviciu, ne vom strădui să îi păstrăm pe specialiştii pe care îi avem, dar şi să aducem medici noi!

Îi mulţumesc pentru vizită doamnei ministru Sorina Pintea, ştiu că ne putem baza pe ajutorul Ministerului Sănătăţii şi în acest an, aşa cum a fost în 2018!”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean, Marian Mina.

Text şi foto: Cătălina Sfetcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.