Chiar mă întrebam: mă, ce-or mai face ăia de la PNL Giurgiu? În afară de a sta pe Facebook şi de a se lua de toate articolele mele?

Şi-am aflat. De la blogu’ cu bule(apreciez că nu mai lipeşte apelativul „domnul” de fiecare Dan Motreanu, semn că mă crede pe cuvânt când zic că ori e pupat în cur maximum ori e peiorativ!).

Am aflat că, aşezaţi-vă!, activitatea organizaţiei judeţene a defunctului PNL Giurgiu e foarte, foarte intensă. Sigur, lipseşte cu desăvârşire ar zice chiar membrii lor de partid, dar cine suntem noi să le ţinem cont? 😀

Înţelegem că interimarul Dan Motreanu, pus pe fapte „bruxelleze”, ar organiza „întâlniri regionale” la Giurgiu. Cum ar veni, ca John Snow când adună el lorzii din Nord, numai că aici n-avem nici „nord”, nici lorzi. Nici PNL.

Două regionale, în aceeaşi zi? Ce rapid sunteţi, ca o săgeată galbenă, nu alta! Ce mesaj profund, scurt şi la obiect aveţi de transmis şi ce de lume reuşiţi să adunaţi, dac-o puneţi de două regionale în aceeaşi zi!

Nu, că am voie să speculez informaţia, întrucât e truchiată la max. Adică, mă scuzaţi, cum, unde? „Regionale” ca regiuni din judeţ? Sau adună membri din toată Sud- Muntenia ca să fie de-o şedinţă şi la Giurgiu? Cu cvorum… pe avarii?

Şi-apoi… 25.000 de semnături?! Pe bune?! Nu vă supăraţi, aţi trecut şi la bulgari cu şedinţele astea regionale?

‘Ai las’, nu mai faceţi voi mişto de ei, puţini, da’… dresaţi. Că are Motreanu o echipă de husari înaripaţi, la Giurgiu, eeee, porumbei voiajori nu alta! Grijă mare la „bileţele”, vă zic! Întrebaţi-l pe Anton, dacă nu mă credeţi!

Pixul Armat

*Acesta este un pamflet ce trebuie tratat ca atare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.