La mai puțin de două luni de la preluarea Președinției Consiliului UE de
către România, Ministerul Economiei a finalizat opt dosare dintre care șapte legislative și unul non-legislativ.

Performanța este una remarcabilă în condițiile în care, la preluarea oficială a mandatului de către Niculae Bădălău, Ministrul Economiei, în cadrul reuniunii colegiului Comisarilor din 10- 11 ianuarie 2019, Ministerul Economiei și-a asumat finalizarea a cinci dosare legislative.

“Obținerea acestei performanțe într-un interval de timp atât de scurt, a presupus o muncă de echipă pe axa Bucuresti-Bruxelles pentru care vreau sa multumesc tuturor experților din cadrul Ministerului Economiei și a Reprezentanței Permanente a României la Bruxelles.. Se confirmă ceea ce am spus atunci când am preluat mandatul de ministru al Economiei:
Suntem pregătiți pentru a gestiona Președinția Consiliului Uniunii Europene și ne achităm cu demnitate de obligațiile asumate de către România”, a declarat Niculae Bădălău, Ministrul Economiei.

Întregul articol, AICI: http://economie.gov.ro/ministerul-economiei-si-a-depasit-obiectivele-asumate-in-fata-colegiului-comisarilor-ue-in-ceea-ce-priveste-numarul-de-dosare-inchise-in-cadrul-pres-ro?fbclid=IwAR1EsBRhMwzjhwIq7gybQmqlZWy62i-9gXNIA47WkLIi3sqD7c5CV6xkiA0

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.