Ceremonia de învestire a avut loc joi, 7 martie. Au fost alături de Gogu Moţan prieteni, colegi din Prefectură, conducerea Consiliului Judeţean Giurgiu, şefii instituţiilor deconcentrate şi cei ai structurilor Ministerului de Interne.

După depunerea jurământului, noul subprefect de Giurgiu le-a mulţumit celor care l-au susţinut.  „Vreau să le mulţumesc, în primul rând, primarilor care m-au susţinut şi propus pentru această funcţie, doamnei prefect Adriana Puţaru cu care am colaborat foarte bine şi în mandatul anterior, îi mulţumesc şi preşedintelui Consiliului Judeţean, Marian Mina, sunt sigur că vom colabora foarte bine. O să fac tot ce depinde de mine pentru soluţionarea problemelor judeţului. Vom fi o echipă, toţi în slujba cetăţenilor!”, a spus Gogu Moţan.

La rândul său, prefectul Adriana Puţaru a declarat: „Este un moment mult-aşteptat de mine, de dumneavoastră, primari sau şefi de deconcentrate, de cetăţeni. Colaborarea noastră va fi excelentă, experienţa profesională şi de viaţă a domului Moţan reprezintă un real câştig pentru Instituţia Prefectului. Vom face, aşadar, o echipă bună pe care să vă puteţi baza!”

“Mă bucur că am fost, astăzi, alături de colegul şi prietenul meu Gogu Moţan la ceremonia de învestire a sa în funcţia de subprefect al judeţului Giurgiu. Un profesionist, un om serios şi de echipă, Gogu Moţan este apreciat atât de primarii giurgiuveni, cât şi de şefii instituţiilor deconcentrate şi sunt convins că îşi va îndeplini atribuţiile cu succes! De asemenea, ştiu că are o colaborare foarte bună cu prefectul Adriana Puţaru şi, astfel, împreună vor face #echipă pentru judeţul #Giurgiu. Felicitări şi mult succes!”, a scris, după eveniment, preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, pe pagina sa de Facebook.

„Am participat, astăzi, la ceremonia de învestire a domnului Gogu Moţan în funcţia de subprefect al judeţului Giurgiu. Consider că este omul potrivit, la locul potrivit! Era momentul ca la Prefectura Giurgiu să fie o echipă completă, mai ales că ne aşteaptă un an greu. Vor fi două runde de alegeri, cele europarlamentare şi apoi prezidenţialele, iar în anul 2020, alegerile locale, respectiv parlamentare. Avem, însă, o #echipă puternică la Prefectura Giurgiu!

Sunt convinsă că #împreună vor gestiona cu succes problemele judeţului nostru!”, a afirmat şi deputatul Elena Dinu, pe pagina sa de Facebook.

Mai multe fotografii de la eveniment, AICI!

TEXT ŞI FOTO: Cătălina Sfetcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.