Am aşa senzaţia că se cam autorăsplăteşte preşedintele ţării, atât de ostenit şi satisfăcut pe deplin, după „loviturile sale în cascadă”. Unii zic că-s împotriva PSD-ALDE, cei mai mulţi realizează, însă, că efectele se răsfrâng asupra tuturor românilor.

Cum nu numeşte vreun ministru, pac- fuguţa la munte, rânjeşte în fotografii cu turiştii şi dă „semnale” cu fum că el e boss. Boss-ul cui, stimabile? Cum nu promulgă vreo lege, pac- ţuşti la munte, rânjeşte în fotografii şi dă „semnale” cu fum că tot el e boss.

Mare boss, parcă semănaţi cu unu’ de-al minionilor, zău!, cu grijă să nu păţiţi ca-n desene, că minionii ăştia de la PNL au o predilecţie către distrugere! Başca autodistrugere. Oricum doriţi să interpretaţi asta.

În timp ce autorităţile locale deja se sufocă, realizând că vor avea buget abia prin aprilie-mai(!!!), mai avem şi nişte marinari români răpiţi de piraţi(bine, asta e ca şi cu zăpada care cade, a dracului, fix când primarii nu sunt acasă- nicio aluzie, pe cuvânt!), avem scandal pe ordonanţe, avem o opoziţie crizată care urlă de „mila” românilor tot mai săraci, dar care, paradoxal, au salarii mărite, pensii dublate etc.

Şi el ce facem, mă? El, preşedintele ţării, care mai vrea un mandat? El apare iar la munte, pe schiuri, cu turişti, rânjind în fotografii. Aşa, ca după o mare, mare realizare pentru România…

Oricum, în afară de beţele-n roate puse Guvernului PSD-ALDE, de când e preşedinte, Klaus Iohannis a mai făcut ceva pentru România? Ştie careva, serios acum, un exemplu cât de mic, să zicem, nu ştiu: – datorită lui Iohanis, de acum, România…

Da, din cauza lui, România e blocată odată cu bugetul pe care-l trimite „haotic” la CCR, şi el rânjeşte la munte.

Auziţi, da’ o fi plecat cu tichetele de vacanţă date de Guvern?

Cătălina Sfetcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.