Despre Iasmina Stîrceanu am scris, nu de multă vreme, cu apreciere şi mândrie.

Puteţi reciti articolul AICI

Ne bucurăm că avem ocazia să scriem din nou despre ea, cu şi mai multă mândrie, după ce giurgiuveanca, în vârstă de doar 12 ani, a obţinut locul I la Cupa României la Box, cadeţi-feminin, la categoria sa de greutate

Iasmina este legitimată la Clubul Sportiv Municipal(CSM) Giurgiu şi se antrenează de un an şi jumătate.

„Competiţia s-a desfăşurat în perioada 25 februarie-1 martie, la Bucureşti, la Complexul Sportiv Lia Manoliu. Doresc să mulţumesc conducerii Clubului Sportiv Municipal Giurgiu pentru întreaga susţinere şi chiar directorul Cristina Bălan a fost prezentă la meciul din finală. Iasmina a obţinut locul I la categoria 44,5 kilograme. Este un prim succes al său, ne antrenăm acum pentru Campionatul Naţional ce va avea loc peste 3 luni”, ne-a declarat antrenorul Iasminei, Dragoş Diaconu(foto jos).

Iasmina nu a venit acasă doar cu mândria de a fi prima la categoria sa, la un sport practicat în general de bărbaţi, ci şi cu amintiri. Ea s-a fotografiat cu renumitul Alec Năstac, vicecampion mondial în 1974, la Havana, singurul sportiv român care a avut onoarea de a sta în loja lui Fidel Castro, la invitatia acestuia din urma.

În alte două poze, postate pe Facebook de mama Iasminei, sportiva noastră este alături de Adrian Lăcătuş, antrenorul lotului de senioare la box, şi Mihaela Lăcătuş, singura campioană mondială la box pentru România.

Fotografiile pot fi găsite AICI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.