Ministrul Economiei şi liderul PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, a postat, pe pagina sa de Facebook un mesaj, după ce unii liberali s-au „lăudat” pe reţelele de socializare cu măsurile pe care le-ar lua dacă ar ajunge la guvernare.

„Există două categorii de viziuni politice: una care vrea dezvoltare, fiind orientată spre construcție și alta care este orientată spre distrugere.

Prima, viziunea PSD, a făcut ca în prezent să avem cel mai ridicat număr de contracte de muncă din ultimii ani. Cea de-a doua, a Opoziției care vrea să dărmâne Guvernul, propune “introducerea principiului 85/15= salariații din sectorul bugetar să nu reprezinte mai mult de 15% din totalul angajaților din economie „, ceea ce implică demararea unor concedieri masive în rândul bugetarilor, în eventualitatea în care opoziția ajunge la guvernare.

Este vorba despre concedierea a 700.000 de angajați din sectorul public, o cifră similară numărului locurilor de muncă pierdute în perioada de criză.
Iată motivul pentru care Opoziția dorește puterea: pentru a ne întoarce în timp cu aproape zece ani de zile”, a scris Niculae Bădălău, pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.