Preşedintele PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, a postat, seara trecută, pe Facebook, un mesaj referitor la şedinţa Consiliului Naţional al Partidului Social-Democrat din aceeaşi zi.

Astăzi are loc constituirea Consiliului Naţional al Partidului Social Democrat, după noul statut aprobat al partidului.

Conform Statutului PSD, Consiliul National este o platforma de analiza si de dezbatere politica, formata din parlamentari, miniştri, preşedinţi/vicepresedinti ai consiliilor judeţene, primarii municipiilor reşedinţă de judeţ, primarii marilor oraşe, câte trei primari din principalele comune din fiecare judeţ, liderul Ligii Aleşilor Locali judeţeni, europarlamentari, preşedinţi de organizaţii judeţene care nu sunt nici miniştri, nici parlamentari.

De asemenea, vor fi constituite şi Departamentele Consiliului National al PSD, în număr de 25, în oglindă cu ministerele din Guvernul României.

Departamentele Consiliului Naţional se vor întruni săptămânal şi tot săptămânal va avea loc şedinţa şefilor departamentelor cu preşedintele Consiliului Naţional, în funcţie de temele de actualitate din ţară.

Departamentele vor fi constituite şi la nivel teritorial, vor fi formate din cei mai buni specialişti, profesionisti pe care PSD ii are în toate domeniile de activitate: economic, sănătate, educaţie, transporturi, turism şi aşa mai departe.

În cadrul acestor şedinţe se va discuta inclusiv despre probleme ridicate de societatea civilă, de sindicate, de patronate, cu posibilităţi de modificare a unor legi, de completare sau de a se crea noi iniţiative în domeniu”, a anunţat Niculae Bădălău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.