Sincer? Din toată conferinţa de presă de azi a PNL Giurgiu, doar concluzia lui Costel Dumitru contează: la PNL(Giurgiu, n.r.) se vorbeşte mai mult despre PSD decât despre PNL. În sfârşit, aveţi un 6(şase), aproape că ne-aţi citat şi vă mulţumim pentru că ne citiţi!

Vedeţi, domnişorule de la TNL Giurgiu, Adi Chiran, ziceaţi pe pagina de Facebook a Giurgiu Net Oficial că nu ne citeşte nici dracu’. Vă înşelaţi, domnişorule Chiran, a zis-o şi Anton: „pe dumneavoastră chiar vă urmăresc, sunteţi luată în vizor”. Deocamdată, o iau ca pe un compliment. Doamne fereşte!

În fine, până la concluzia cuminte „a lui” Dumitru, a trecut aproape o oră de tocat PSD, Bădălău şi Mina.

Remarc, totuşi, că a evoluat un pic domnul Marin Anton, preşedintele PNL Giurgiu. Pe cuvânt!

De la discuţii publice despre membrii familiei lui Niculae Bădălău(n-a ratat vreunul), câte maşini are, unde merge în concediu şi cu cine a fost la vânătoare, a trecut, azi, în conferinţă de presă, la un alt nivel. La unul superior: studiile superioare ale lui Niculae Bădălău, proaspăt numit ministru al Economiei.

Of, ce să vă fac, domnule Anton, încă o chestie pe care Bădălău o are şi dumneavoastră nu: doctorat.

E dureros, bănuim, pentru un politician cu o asemenea influenţă în PDL(vezi prietenia cu Udrea, Băsescu, Adrian Rădulescu etc.), să nu fi fost în viaţa asta mai mult decât un secretar de stat… Şi vine Bădălău, cu superioritate inclusiv din punct de vedere al studiilor, şi îţi arată mandatul de ministru şi doctoratul. Simultan. 😀

Păi, ce să mai zici când soarta ţi-a dat-o peste, vorba ceea, chelie, la maximum? Eh, zici ce-ai învăţat: când a făcut, da’ de ce, da ‘cum, las’ că verificăm noi…

Mare treabă aveţi şi voi, ăştia din opoziţie, zău! Dar, nişte proiecte, ceva, nu? Un program de guvernare pentru când/dacă veţi mai pune mână pe putere(cu orice preţ?), nu? Să vă dezvoltaţi organizaţia judeţeană a PNL Giurgiu care e praf, nu? Tot cu ochii-n curtea vecinului…

Eu zic aşa, domnule Anton, ca să vă simţiţi util, aţi putea să vă duceţi la Guvern, în audienţă la Niculae Bădălău, şi, când intraţi în biroul noului ministru al Economiei, să urlaţi la el: ia scoate, ministrule, o hârtie, că-ţi dau lucrare de control din doctorat. Să vă şi filmaţi! Sau fotografiaţi, că şi-aşa v-aţi lăudat că aveţi nu ştiu ce fotografii din diverse contexte cu nu ştiu cine… Deşi susţineţi că nu „urmăriţi” pe nimeni.

Sigur, aţi avut ocazia şi să vă luaţi doctorat în ce vreţi dumneavoastră şi să faceţi ceva pentru Giurgiu şi România şi să fiţi ministru, prim ministru şi ce mai visaţi. Sţiţi că nu e vina lui Bădălău că NU s-au întâmplat, nu? Nici nu nevoie să o tot spunem noi, că o ştiu giurgiuvenii. Uitaţi, cât timp îi daţi dumneavoastră extemporal lui Bădălău, eu promit că fac vox-uri pe stradă şi-i întreb pe oameni dacă vă cunosc, de unde vă cunosc şi ce aţi făcut dumneavoastră pentru ei. Dacă v-ar vedea ministru, la ce minister etc. Şi prezentăm amândoi rezultatele „studiilor”.

O să îi întreb şi ce părere au că, după o conferinţă în care aţi „dezbătut” o oră cazul cu primarul din Prundu care ar fi împuşcat un câine, recunoaşteţi, câteva săptămâni mai târziu că, de fapt, aţi făcut-o dumneavoastră cu alte ocazii.

„-Domnule Anton, aţi împuşcat sau nu, din greşeală sau intenţionat, vreodată vreun câine?

Marin Anton:- Vânătorii primesc autorizaţii de vânătoare inclusiv de combatere a câinilor vagabonzi… există situaţii în care aceşti dăunători( de pe fondul de vânătoare, n.r.) sunt eliminaţi. Şi eu am participat la astfel de lucruri!”, a declarat azi, în conferinţă de presă Marin Anton.

Nasol. Acum să vă văd cum mai chemaţi dumneavoastră „Asociaţia de Animale”…

Bravos, domnule! Încă un exemplu că vă place să jucaţi rolul principal în filmul „uite cine vorbeşte”.

Despre vânătoare, faliment, dosare penale, pistoale pierdute etc.

Cine să vă mai creadă? Cine?

P.S.: Tot nu aţi răspuns clar dacă vă ţineţi de promisiune. Aceea că, dacă Giurgiu va mai avea un ministru(nu aţi zis vreo excepţie) vă retrageţi plângerea împotriva lui Niculae Bădălău. Păi, mai suntem şi noi oameni de cuvânt sau cum suntem?

*Fotografia este un trucaj şi trebuie tratată ca atare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.