Într-o recentă conferinţă de presă, preşedintele PNL Giurgiu, Marin Anton, anterior declarat candidat la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu, a dovedit, o dată în plus, cât de multe lucruri NU cunoaşte despre administraţie, despre Giurgiu.

Probabil, frecându-şi mâinile de bucurie că a mai găsit un subiect de tocat la Marian Mina, actualul preşedinte al CJ, Anton a dat cu toţi mucii din dotare în fasole, aducând în discuţie situaţia Drumului Judeţean 603. El a reproşat că ar fi fost alocate fonduri suplimentare, deşi lucrările ar fi fost terminate. Aberaţie mai mare decât asta nici sutele de giurgiuveni- din judeţ care transmit pe toate căile de comunicare rugămitea să fie terminat drumul- n-au mai auzit. Vă zic!

Povestea DJ 603 este prea bine cunoscută de toţi cei interesaţi ca artera rutieră să fie odată pentru totdeauna reabilitată şi modernizată. Doar Anton nu prea ştie, se pare, care-i ăla, ce s-a întâmplat cu acesta şi de ce au fost finanţate lucrări noi. Poate-i spun prietenii lui foşti liberali, preşedinţi ai CJ Giurgiu în mandatele anterioare…

Un scurt şi de bun simţ rezumat, AICI:

ULTIMA ORĂ: A fost semnat contractul de execuţie a lucrărilor pentru Drumul Judeţean 603!

Până se pun la curent cu noutăţile din administraţia giurgiuveană, noi le-am pregătit nepregătiţilor de la PNL Giurgiu un pamfleţel drăguţ şi deloc rău-intenţionat :D. Ne dorim doar să se documenteze şi ei, să nu mai spună prostii în conferinţele de presă, că doar sunt… ditamai politicienii, nu?

hmm…

*Această fotografie este un trucaj-pamflet ce trebuie tratat ca atare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.