Evenimentul a avut loc sâmbătă, 13 octombrie, la Biblioteca Judeţeană „I.A. Bassarabescu” Giurgiu şi a reunit zeci de giurgiuveni iubitori de frumos, de muzică, de artă plastică şi de cuvânt.

Astfel, cei prezenţi au ascultat melodii memorabile ale lui Ovidiu Scridon, au aplaudat autori locali şi nu numai care au lansat volume de poezie sau proză, dar au putut admira şi o colecţie de ceasuri.

Fotografii şi filmări de la eveniment găsiţi pe pagina de Facebook a Bibliotecii Judeţene „I.A. Bassarabescu” Giurgiu, AICI:  https://www.facebook.com/bibliotecajudeteanagiurgiu/?__tn__=kC-R&eid=ARA3KHxSBWEgUYbaWTGz9C3dR2n2rbccueFMObGrgQmD3OnK8-AMSk174SJbuWWBupy6M5fdbbqqCcC5&hc_ref=ARSlzy4ajgd0s_qGeQs5JJdjwg-l1HdhnzEYfpFNvhrYWBVRsdW6rjUkhmnCzyRIWgU&__xts__[0]=68.ARBXBG2GFPja0Ca9s-KA6ysg5UmUAu5JbYa2HDoaTXqf5g9bhssQpGiWv7Ot2YwD9FcEY9A0bLy9sgET_c4E2vAvO35uPy12ZYsow_I6itRPI64JDiZZcbp9O8fjKAhAYnlVWux_MiBNGpKJAiTU4wcsxE70c1lA5UOQsWGEj85MooOHedz0og

La evenimentul de sâmbătă a participat şi presedintele Consiliului Judetean Giurgiu, Marian Mina. “Un nou eveniment de succes, la Biblioteca Judeţeană „I.A. Bassarabescu” Giurgiu!
Am participat, cu plăcere, sâmbătă, la activitatea intitulată „Noaptea Bibliotecilor” şi a fost, într-adevăr, o seară deosebită. Pentru acest lucru mulţumesc conducerii şi întregii echipe a Bibliotecii Judeţene, dar şi tuturor participanţilor, scriitorilor şi iubitorilor de artă prezenţi”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Giurgiu, Marian Mina.

Sursă foto: Vasile Arcanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.