Parlamentari, conducerea Consiliului Judeţean Giurgiu, primari şi şefi ai instituţiilor deconcentrate, precum şi cei ai instituţiilor subordonate Ministerului de Interne au fost, luni, 15 octombrie, alături de Adriana Puţaru, la ceremonia de învestire în funcţia de prefect al judeţului Giurgiu.

CLICK PE IMAGINI PENTRU A LE MĂRI!

După depunerea jurământului, Adriana Puţaru le-a transmis tuturor mulţumiri şi le-a dat asigurări că Instituţia Prefectului va rămâne un apărător al Legii.

„Mulţumesc Guvernului şi Ministerului de Interne pentru încrederea acordată. Îi mulţumesc preşedintelui Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, cu care am avut o colaborare extraordinară şi sunt convinsă că, în viitor, vom colabora la fel de bine. Vreau să le mulţumesc tuturor şefiilor serviciilor deconcentrate şi sunt sigură că împreună vom asigura implementarea măsurilor din Programul de Guvernare. Le mulţumesc tuturor primarilor şi îi asigur că mereu vor găsi în Instituţia Prefectului un garant al respectării legilor. Le mulţumesc tuturor colegilor care m-au susţinut! Vă asigur pe toţi că Instituţia Prefectului, ca şi până acum, va fi un apărător al legii şi un sprijin pentru dumneavoastră!”, a subliniat Adriana Puţaru.

Ce mesaje au transmis, la ceremonie, preşedintele Marian Mina şi deputatul Cristina Elena Dinu, vezi în VIDEO de mai jos:

„Judeţul Giurgiu are un nou prefect! Adriana Puţaru a fost învestită în această funcţie şi mă bucur că i-am fost, astăzi, alături.

Este un om de nădejde, serios şi echilibrat şi am avut o relaţie de colaborare foarte bună cât timp a ocupat funcţia de subprefect. 
De aceea, sunt sigur că vom colabora la fel de bine şi de acum înainte!

Felicitări şi spor la treabă!”, a scris pe Facebook, după eveniment, Marian Mina.

„Am participat cu drag, astăzi, la învestirea în funcţie a noului prefect al judeţului Giurgiu, Adriana Puţaru. Este o nouă provocare, dar sunt convinsă că va fi în continuare un profesionist, la fel de serios şi echilibrat, un prefect care îşi va face datoria cu rigurozitate şi onoare. Felicitări, Adriana! #FemeiLaDatorie”, a postat pe pagina sa de Facebook, deputatul Cristina Elena Dinu.

Text şi foto: Cătălina Sfetcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.