Va spuneam de inca acum patru luni ca fostul candiadat la primarie, Marian Maroiu, cel care spunea pe blogul de campanie:

Hai bre Nea’ Luci lasã-te de sportul ãsta cu minciuna, stai acasã şi mãnâncã-ţi pensia şi averea pe care ai fãcut-o pe spinarea amãrâţilor de giurgiuveni! Vezi cã te aşteaptã bãncile alea scumpe din parcul de lângã cimitirul Smârda, sã te duci acolo sã te plimbi în timp ce te bate soarele în cap şi te mãnâncã…”

Asadar ca individul acesta a uitat unde a scuipat si acum linge in oficiosul facandu-si loc in PNL :

“ Vreau să-mi continui cariera politică, iar singurul partid care mă tentează la nivelul judeţului Giurgiu este PNL, pe care-l consider cel mai serios partid şi, foarte probabil, mă voi îndrepta către acesta”.

Iar oficiosul PNL contiunua:

Declaraţia lui Măroiu pare a fi cu atât mai veridică cu cât, în urmă cu ceva timp, liderul liberalilor giurgiuveni, Lucian Iliescu, a declarat despre acesta că este un “un om politic cu forţă, care trebuie luat în seamă”.

V-am spus eu?  pe surse stie tot 🙂

9 COMENTARII

  1. Fiecare partid are pupincuristii sai ce nu inteleg eu cat de fraieri sant acei presedinti care nu realizeaza ca pupincuristii sant primii care infig cutitul in spate.

  2. Bravo lui, ce trebuia să facă, să stea drepţi în faţa lui Popescu şi să îi execute ordinele unuia care numai de giurgiuveni nu îi pasă?

  3. Popescule l-ai inlaturat pe maroiu ca ti-era frica de el fiindca ti-e superior, cum poti sa il faci pupincurist cand tot timpul te-a infrunat?

  4. ba nu te da la sefu ca e cel mai bun ne da casa ne tine la servici ca noi de aia suntem pupincuristi.Florea retine ca popa si popescu stau la vanghelie bine zici ca seful sta si nu-l primea,iar cand se intorcea frumos ne mai mintea.Langa mine l-am si un tiganus ALINUS ca nu-i de plus, el sta tare ca parfumul dar prost cu neuronul.Iata gasca este vasta incarcata cu blonde si brunete ca astea ii plac tare lu sefu.Seful nostru neuron nare insa dupa p…a moare,poasa spuna neacetat cele cu care s-a culcat, si uite asa insiram acum;N,T,C,M,de cursa lunga .Si cum javra noi il stim ne-a indreptat catre alt partid.Toata lumea sa citeasca si cele doua soacre sa inebuneasca (d-a P,si d-a B)

  5. a-ti facut ce-a mai buna mutare!multumim din imima dom primar,sunte-ti un om deosebit,numai dumneavoastra sefu puteati gandi asa.excelent,extraordinar,superultramega mutare!!INSA NOI UNDE MERGEM SA MUNCIM?DAR CU STRAZILE CUM STAM?DAR CU HOTIA D.V.S CUM STATI?p.s oameni buni de 2 ani incerc o audienta la D.O.M primar iliescu(ceausecu)si nu am reusit!!mai repede intru la obama decat la …….

  6. CAT DE PENIBIL SA FI, SA DAI AFARA UN OM, FORTAT, ABUZIV, CONTRAR VOINTEI LUI, CARE SPRE DEOSEBIRE DE 99,99 % DIN PSD-ISTII ACTUALI CHIAR A DOVEDIT SI A DEMONSTRAT CEVA IN POLITICA, APOI SA SPUI CA E „PUPINCURIST” IN CONDITIILE IN CARE PROVI DIN SECTORUL 5, UNDE PRINCIPALUL „SPORT” ESTE LUSTRUITUL CLANTELOR, PUPATUL MAINILOR, CURATAT SCAME…STIE BAIATU….:))))) TOT TACAMUL…

  7. Ba asta care te dai „manuko” . . . . manca-mi-ai „majuscula” unde sucombatii matii ai invatat sa scrii….. ?????? manuko sunt eu, sau ai si tu nr. „41” in CNP ?! Daca vrei musai sa ne faci…….tre’ mai intai sa inveti limba ROMANA !!! Cioara dreaq !!!! Eu manuko cel real, impreuna cu Prietenul Alin, va dam „papazdrelis” tuturor celor care postati in numele nostru !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here