Preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, a prezentat joi, 13 septembrie, în cadrul Conferinţei Judeţene a PSD Giurgiu un bilanţ al activităţii desfăşurate alături de echipa sa de la CJ Giurgiu, în cei doi ani de când a preluat conducerea instituţiei menţionate.

„Cred că trebuie să fim mândri de faptul că demersul care ne-a conturat profilul politic în acești ultimi ani a fost unul axat pe grija faţă de oameni, pe bunăstarea lor și pe apărarea dreptului la o viaţă cel puţin decentă. Avem o responsabilitate, oamenii ne-au încredințat votul lor ca să apărăm aceste valori, ca să punem în aplicare politicile social- democrate în economie și în celelalte domenii prioritare ale statului.

Până la urmă, oamenii te ţin minte în funcţie de ce ai făcut pentru ei, iar aici cred că putem spune, privindu-i în ochi, că am făcut multe lucruri bune şi încă mai avem de făcut.

În cei 2 ani de când Partidul Social- Democrat deţine conducerea Consiliului Judeţean, judeţul Giurgiu a devenit un adevărat şantier în lucru. Nu există comună în care să nu fie executată cel puţin o lucrare, fie că vorbim de drum, scoală, dispensar, iluminat public, apă potabilă, canalizare sau alte lucrări. Doresc să precizez că fără sprijinul domnului preşedinte Niculae Badalau n-am fi putut spune, la această dată, că Giurgiu are cele mai mari sume alocate pe PNDL I şi II!, a spus Marian Mina în deschiderea prezentării.

Iată, mai jos, pe scurt, cele mai importante realizări, cuprinse într-un material prezentat la şedinţa de săptămâna trecută(DETALII despre toate acestea găsiţi pe www.giurgiu-acum.ro, AICI: http://www.giurgiu-acum.ro/presedintele-cj-marian-mina-altfel-de-raport-la-doi-ani-de-la-investire/)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.