Peste 400 de persoane, delegaţi din judeţ şi invitaţi, au participat joi, 13 septembrie, la Conferinţa Judeţeană a PSD Giurgiu, eveniment găzduit de sala mare a Teatrului „Tudor Vianu”.

CLICK PE IMAGINI PENTRU A LE MĂRI!

Au fost prezentate rapoartele de activitate ale structurilor PSD Giurgiu de la ultima astfel de şedinţă şi până în prezent, iar social-democraţii giurgiuveni şi-au ales noua conducere. Niculae Bădălău a fost ales preşedinte cu 315 voturi, Marian Mina –preşedinte executiv cu acelaşi număr de voturi, dar au fost aleşi şi următorii vicepreşedinţi Marciu Cristian, Cristina Elena Dinu, Stoica Constantin, Cătălin Corbea, Măhălean Adrian, Manea Silvian, Cazacu Silviu, Trăistaru Daniel, Niţu Ion, Preda Dumitru, Nidelea Florin, Tudor Florea, Mototolea Florin, Bălan Marian, Marica Ciprian, Rusu Daniel, Pătuleanu Marian.

Stimate colege, stimaţi colegi,
Vă mulţumesc pentru rezultatul votului din cadrul Conferinţei Judeţene a PSD Giurgiu, organizată ieri, 13 septembrie. Încrederea deosebită pe care mi-aţi acordat-o, mă onorează. Voi depune toate eforturile pentru a nu vă înşela încrederea şi pentru a continua dezvoltarea județului Giurgiu! Îmi doresc să exercit acest mandat astfel încât aceia care m-au ales astăzi să fie mândri de votul lor, iar cei care nu m-au ales să fie plăcut surprinşi. Voi lucra cu aceeași seriozitate și determinare, ca și până acum. Cred că cel mai mult contează ceea ce facem pentru cei care ne-au ales, pentru cetățeni, decât funcțiile pe care le ocupăm la un moment dat. Voi face tot ce va ține de mine pentru adoptarea cât mai rapidă a proiectelor de legi pentru promovarea măsurilor și programelor pe care #PSD le-a promis cetățenilor la începutul acestui mandat.
Le mulţumesc prietenilor mei, domnului Premier Mihai Tudose, Vicepremierului Paul Stănescu, Vicepreședintelui Senatului, Adrian Țuțuianu, Secretarului general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, pentru amabilitatea de a participa la acest eveniment important pentru județul Giurgiu!
Ii mulțumesc domnului Președinte Toma Petcu precum și echipei ALDE Giurgiu pentru susținere și, nu în ultimul rând, primarilor giurgiuveni și întregii echipe PSD Giurgiu!
Mulțumesc!”
, a declarat preşedintele PSD Giurgiu, Niculae Bădălău.

Preşedintele executiv Marian Mina a prezentat, în cadrul Conferinţei Judeţene, un amplu material cu toate realizările din cei doi ani de mandat la conducerea Consiliului Judeţean Giurgiu.

CLICK PE IMAGINI PENTRU A LE MĂRI!

 

„Conferinţa Judeţeană a PSD Giurgiu a reunit, seara trecută, circa 400 de reprezentanţi ai social-democraţilor giurgiuveni. Le mulţumesc delegaţilor din întreg judeţul pentru prezenţă şi pentru că, prin votul lor, ne-au acordat din nou încrederea!

M-am bucurat să fiu pe scenă alături de personalităţi politice precum Mihai Tudose, Paul Stănescu, Codrin Ştefănescu şi Adrian Ţuţuianu. Le mulţumesc pentru că sunt alături de noi, pentru ajutorul oferit în implementarea proiectelor noastre de dezvoltare, dar şi pentru toate cuvintele de încurajare adresate PSD Giurgiu.

Vreau să îl felicit încă o dată pe preşedintele Niculae Bădălău pentru rezultatul de aseară, pentru tot ceea ce face pentru judeţul Giurgiu şi ştiu că, împreună, noi toţi, ca o echipă unită şi puternică, vom avea aceleaşi rezultate politice şi administrative ca şi până acum.

În calitate de preşedinte executiv al PSD Giurgiu, îi asigur pe toţi colegii mei de întreg sprijinul, respectul şi aprecierea mea!

Aşa să ne ajute Dumnezeu!

#PSDGiurgiuPePrimulLoc”, a scris azi, Mina, pe pagina sa de Facebook.

Deputatul Cristina Elena Dinu le-a prezentat celor din sală, seara trecută, cele mai importante realizări la nivel naţional şi local din domeniul sanitar.

CLICK PE IMAGINI PENTRU A LE MĂRI!

„PSD Giurgiu a demonstrat, seara trecută, la Conferinţa Judeţeană, că este o organizaţie puternică şi unită. A fost un eveniment care, şi în opinia mea, a marcat un nou început, un moment „zero”, din care am ieşit mai uniți, mai puternici, mai încrezători și, desigur, #împreună.

Am participat la eveniment alături de peste 400 de delegaţi din judeţ şi invitaţi de onoare, cu bucurie şi mândrie. Am arătat că ştim că o echipă înseamnă oameni care pun suflet, oameni care muncesc, oameni care încearcă să realizeze o coeziune. Din păcate, există şi multe orgolii şi chiar oameni rău intenţionaţi, dar nu trebuie să permitem nimănui să ne dezbine şi să ne împiedice în realizarea obiectivelor noastre! Organizaţia Judeţeană a PSD Giurgiu se va aşeza, de acum, în cursul firesc al activității sale, cu o echipă ce a primit mandatul a sute de oameni de a organiza şi conduce următoarele bătălii electorale care ne aşteaptă, şi, de asemenea, de a obţine rezultatele cu care suntem obisnuiţi deja!

Felicitări noii conduceri a PSD Giurgiu, ne vom respecta toate promisiunile făcute giurgiuvenilor!”, a transmis, astăzi, pe Facebook, Cristina Elena Dinu.

La evenimentul de seara trecută, de la centru au fost prezenţi vicepremierul Paul Stănescu, fostul premier Mihai Tudose, secretarul general adjunct al PSD Codrin Ştefănescu şi vicepreşedintele Adrian Ţuţuianu.

CLICK PE IMAGINI PENTRU A LE MĂRI!

Vom reveni cu un nou material despre mesajele transmise de către aceştia social-democraţilor giurgiuveni!

Mai multe imagini, AICI: https://www.facebook.com/pg/Giurgiu-Net-Oficial-1869080486709220/photos/?tab=album&album_id=2229125827371349&__xts__%5B0%5D=68.ARA7DW27MvMlK7IK7jPSD6qn3HkbdX-gIkv79VoYNJiSkr3ik3j71rzUPF7UNsJRyckVRbFn7-TNEceftGSr8gMMS6PpHIRZuLLUyFs_yEteN3YfG1goOR-kZfVQsDl1YWGZHJv3lW6C6UNgS7sQdpxgcXSwR_MVO3a-6hMDqbGnre9fGuXZDg&__tn__=-UC-R

Cătălina Sfetcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.