Preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, a postat, în urmă cu câteva momente, pe pagina sa de Facebook, un mesaj referitor la semnarea unui nou contract de finanţare pentru lucrări în infrastructura rutieră.

„Ne ocupăm de #LucruriImportante!

Veşti bune pentru locuitorii comunelor tranzitate de Drumul Judeţean 411! Am semnat contractul de finanţare pentru continuarea lucrărilor la acest drum ce face legătura între: limita de judeţ Călăraşi – Hotarele – Isvoarele – Teiușu – Mironești – Comana – Budeni – Brăniștari – Călugăreni – Crânguri – Singureni – Iepurești – Bulbucata – Podu Doamnei – Clejani (DN 61).

Este vorba despre lucrările rămase neexecutate, după ce proiectul a fost blocat din cauza constructorului care a câştigat licitaţia, în urma implementării de către Consiliul Judeţean Giurgiu, în mandatele trecute, a unui proiect european.

Preţul convenit pentru îndeplinirea noului contract este de peste 13,3 milioane de lei, iar durata de execuţie este de 5 luni din momentul emiterii Ordinului de începere a lucrărilor, adică de săptămâna aceasta.

Fondurile sunt asigurate din bugetul propriu al Consiliului Judeţean Giurgiu.

#FapteNuVorbe!”, a scris Mina pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.