Reprezentanţii Primăriei Giurgiu transmit, printr-un comunicat, că numărul celor care au ales să le ofere patrupedelor un cămin primitor a scăzut față de anii trecuți, de la începutul anului și până în prezent fiind adoptați doar 46 de câini, față de 235 în anul 2017 și 478 în anul 2016.

În adăpostul municipal sunt găzduite femele și masculi, de talii și vârste diferite, cu caracteristici, înfățișări și temeperamente diferite. Pentru adopții, cei interesați sunt invitați la centrul de pe canalul Plantelor cu o copie a cărții de identitate, o adeverință de venit și o factură de utilități, documente ce atestă faptul că adoptatorul are un domiciliu unde să adăpostească și să îngrijească patrupedul în condiţii corespunzătoare.

Programul de vizitare a adăpostului este de luni până vineri, între orele 10.00 – 15.00, iar sâmbătă și duminică între orele 10.00 – 13.00.

De asemenea, pe site-ul Primăriei la rubrica “ADOPTĂ UN CÂINE” este postată o listă cu poze și câteva detalii despre acești câini, pentru ca doritorii să-și poată alege unul potrivit necesităților sau preferințelor lor.

Lista de săptâmâna aceasta poate fi consultată în următorul link: http://www.primariagiurgiu.ro/…/Lista%20caini%20adoptii%200….

Alte detalii privind adopțiile se pot obține la tel.:0246.216.002.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.