Prezent la conferinţa de presă a PSD Giurgiu, joi, 12 iulie, senatorul social-democrat giurgiuvean Niculae Bădălău, vorbind despre infrastructura rutieră din judeţul nostru, a spus că, în opinia sa, echipa de la CJ Giurgiu a făcut treabă foarte bună.

„La capitolul drumuri judeţene stăm foarte bine şi cred că, în următorii 2 ani, vor fi finalizate lucrările pentru toate drumurile. Şi în comune avem o situaţie bună, în majoritatea acestora au fost încheiate lucrările de asfaltare. Referitor la degradarea lucrărilor efectuate în anii anteriori, din păcate avem o problemă de clasificare a drumurilor pe tonaj”, a spus Bădălău. Aceasta, în contextul în care jurnaliştii au întrebat de ce sunt drumuri făcute cu fonduri europene sau proprii care arată mai rău decât cele care nu au beneficiat de proiecte de modernizare. Cu referire la investiţiile din mandatele trecute.

„În ceea ce priveşte drumurile naţionale ce străbat judeţul nostru, am discutat cu directorul DRDP Bucureşti, domnul Dinu, şi, aşa cum ştiţi, este gata tronsonul Crevedia-Ghimpaţi şi urmează Ghimpaţi-Giurgiu. Vă reamintesc faptul că cele mai mari investiţii în infrastructură rutieră au fost între anii 2000-2004, când am realizat şi DN 5, Giurgiu-Bucureşti. Iată că ne-am întors şi vom reuşi să facem treabă la fel de bună!”, a spus Bădălău.

Mâine, puteţi citi pe Giurgiu Net un articol în care vă vom prezenta investiţiile în derulare ale Consiliului Judeţean Giurgiu pentru modernizarea drumurilor, dar şi proiecte viitoare în acest domeniu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.