Un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din Constanţa, este cercetat de politistii giurgiuveni pentru înșelăciune, fiind bănuit că, în cursul lunii iulie 2017, a înșelat un crescător de animale din județul Giurgiu, de la care a achiziționat un număr mare de ovine pe care, ulterior, a „omis” să le mai plătească.

 

Poliţiştii giurgiuveni anunţă, printr-un comunicat că, pe 28.08.2017, o femeie, de 45 ani, din comuna Stoenești, județul Giurgiu, a reclamat faptul că, în urmă cu aproximativ o lună, a vândut mai multe ovine unor persoane necunoscute, urmând ca aceștia să-i plătească 28.250 lei, reprezentând contravaloarea acestora, prin transfer bancar, însă plata nu s-a mai realizat.

„În urma activităților efectuate de polițiștii giurgiuveni, luni 11 iunie a.c., a fost documentată activitatea infracțională a unui bărbat, de 30 de ani, din orașul Hârșova, județul Constanța, persoană care ar fi indus în eroare victima prin încheierea de contracte de vânzare – cumpărare și nu și-ar fi îndeplinit obligațiile contractuale, respectiv  achitarea contravalorii acestora  în termen de 5 zile. Polițiștii au mai stabilit că bărbatul identifica potențialele victime, pe site-uri online, din rândul crescătorilor și vânzătorilor de animale, recomandându-se ca fiind reprezentantul unei societăți ce achiziționează animale, pe care le obținea ulterior contra unei promisiuni de a achita contravaloarea acestora în cel mai scurt timp”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Giurgiu.

 

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal în care continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.