În cadrul şedinţei extraordinare de astăzi a Consiliului Judeţean Giurgiu, a fost aprobat şi raportul cu privire la modul de îndeplinire a atribuţiilor proprii ale preşedintelui CJ Giurgiu pe anul 2017.

În acest context, preşedintele Marian Mina a transmis următorul mesaj: 
„Cu această ocazie, în calitate de șef al administrației publice județene, le mulţumesc consilierilor judeţeni pentru sprijinul acordat în toată această perioadă, fără de care nu s-ar fi putut realiza obiectivele de dezvoltare şi administrare pe care ni le-am propus. De asemenea, le mulţumesc tuturor salariaţilor din aparatul propriu al Consiliului Judeţean Giurgiu, precum şi celor din instituţiile subordonate, a căror preocupare a fost îndeplinirea atribuţiilor specifice fiecăruia, în cele mai bune condiţii.
 
Pe parcursul anului 2017, s-a constatat o bună conlucrare între comisiile de specialitate ale Consiliului Judeţean Giurgiu şi compartimentele din aparatul de specialitate, pentru pregătirea şi fundamentarea proiectelor de hotărâri, cât şi cooperarea constantă a comisiilor de specialitate cu grupurile de consilieri, indiferent de apartenenţa politică, pentru promovarea şi susţinerea intereselor judeţului Giurgiu.
 
Prin aceste măsuri s-a realizat un sistem eficient care a contribuit la pregătirea şi desfăşurarea în bune condiţii a şedinţelor Consiliului Judeţean.
 
Putem spune că anul 2017 poate constitui un bun prilej de analiză a posibilităților și strategiei de acțiune pentru actualul mandat. Din acest punct de vedere, unele rezultate obținute și deschiderea promovată cu consecvență în planul unei bune gestionari a problemelor județului reprezintă un suport pe care se poate construi împreună.
 
Totodată, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu, le mulţumesc primarilor, Guvernului României, Prefectului judeţului Giurgiu şi instituţiilor deconcentrate, pentru buna colaborare și sprijinul acordat Consiliului Județean, cetățenilor și județului nostru!
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.