Mai mulţi elevi din municipiu şi judeţ au participat joi, 24 mai, la concursul „Preşedinte pentru o zi la Consiliul Judeţean” şi „Prefect pentru o zi”.

Ei s-au reunit la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean Giurgiu şi au scris o compunere în care au arătat ce ar face ei dacă ar fi preşedinte de CJ sau prefect pentru o zi.

CLICK PE IMAGINI PENTRU A LE MĂRI!

„Sunt foarte bucuros că am avut ocazia să îi premiez, astăzi, pe câştigătorii concursului „Preşedinte pentru o zi la Consiliul Judeţean” şi „Prefect pentru o zi”! Îi felicit pe toţi participanţii, tineri giurgiuveni foarte isteţi şi care sigur vor avea succes în orice meserie vor decide să urmeze!

Mă bucur, de asemenea, că am stat de vorbă cu elevi interesaţi de administraţia publică locală şi care vin cu idei foarte bune în acest domeniu.

Cea care va petrece alături de mine şi de echipa mea o zi la Consiliul Judeţean, în calitate de „preşedinte”, este Iuliana Elena Oprea, elevă a Liceului Tehnologic “Tiu Dumitrescu” Mihăileşti.

Concursul „Preşedinte pentru o zi la Consiliul Judeţean” şi „Prefect pentru o zi” a avut loc la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean Giurgiu şi a constat într-o compunere despre ce ar face tinerii dacă ar fi, o zi, la conducerea instituţiilor menţionate”, a scris preşedintele CJ Giurgiu, Marian Mina, pe pagina sa de Facebook.

Sursă foto: FB al Consiliului Judeţean Giurgiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.