Măi, nu poţi! Nu poţi să scrii chiar ORICE, cu orice preţ pentru un preţ de nimic! Mai ales când mâzgăleşti zilnic cu stropi despre colegi( aia cu „huo, căţelele pesediste…” a depăşit orice limită şi n-a mai fost folosită nici măcar de gazetari renumiţi ai urbei, care s-au beştelit. Dar inteligent) la care ţipi să te respecte, dar pe care „ridici piciorul” zilnic, dintr-o complet NEaleasă creştere profesională şi nu numai.

Şi nu poţi să urli pe toate grupurile din Facebook, „băăăă, şi io sunt presaaaa” când, de fapt, faci articole „incendiare”, însă INVENTATE şi absolut penale.

Ca să rupă gura târgului, mai ceva decât un „exclusiv” la Irealitatea TV, un oficios PNL Giurgiu(tot din mediul online) a trosnit, zilele trecute, un material care pun pariu că avea drept scop să scadă procentul PSD în ceea ce priveşte preferinţele giurgiuvenilor la minus 2.

Că atât îi duce capul, frate!

Parcă-i şi văd, la sediu. Dialog „mare boss” şi Costel.

-Bă, Costele, zi-i, mă, să bage şi ea acolo, nu ştiu, ceva de rău de Bădălău, de fii-su, de nevastă-sa, că doar d-aia vă dau să mâncaţi! Pana mea!

-Păi, ce să mai inventăm, şefu’, mânca-ţi-aş (şi) terenurile lu’ matale?

-Nu ştiu, bă, zi-i să scrie şi ea, acolo, că i-au călcat mascaţii, că e în puşcărie deja, că a murit, nu ştiu, voi sunteţi PRESA, voi vă pricepeţi! Ce dracului, să fie de rău, să nu fie bine, să fie scandal, să se desfiinţeze PeSeDeeeeu! Pana mea!

-A, păi la d-astea ne pricepem, şefu’, credeam că trebuie s-o pun să verifice informaţia, să dea un telefon, să facă presă! Gata, şefu, mâncăm tot.

 Mai târziu, în redacţie…

Cu gura plină şi murdară pe la colţuri, deja cu replici şi jigniri pregătite pentru colegii care-i supără, cântă, acompaniată la chitară:

-Să vinăăă mascaţiiii peste fiul lui Bădăăăă, să găsească bani muuulţi, sânge, bătaie, puşcărieeee! Jos PSD, sus PNL!

Ce dracu să mai zici? Evident că dialogul este unul inventat, dar tare mi-e că sunt foarte aproape de realitate.

EPILOG: „Eu sunt presaaaa,

Voi? Căţele.

‘Ai de peniţele mele!

Atâta pot, atâta scriu,

Căci pixul meu este pustiu”.

P.S.: Am înţeles că „articolul” pe care îl aveţi ataşat mai jos(nu merită reclamă bloguşorul respectiv, dar sigur recunoaşteţi scrisul fără cap, coadă etc.) nu va rămâne fără… urmări.

Cătălina Sfetcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.