SMS-ul primit, ieri, de la PNL Giurgiu, cum că avem „subiect important”, azi, la conferinţa de presă convocată aproape de îndată, ne-a determinat să nu chiulim.

Puteam să pun pariu că vine Anton plângând să ne anunţe că l-a executat Orban. Eh, nu-i nimic, mai avem puţintică răbdare.

Nici prezenţa secretarului general adjunct al PNL Giurgiu, Ionel Dinu, n-a fost mai prejos şi nu ne-a dezamăgit. Dimpotrivă.

Cel mai probabil fără ştirea şefului, Ionel Dinu ne-a oferit conferinţa lunii. Ca un fel de „curăţenie de primăvară”, aşa, acest personaj politic, în stilu-i caracteristic, s-a lepădat de Anton şi l-a făcut zob pe Nicolae Barbu.

„N-o să mai fiu cel care am fost cândva, nu o să mai atac adversarii politici. Cu scuzele de rigoare către cei care s-au simţit atacaţi şi mă refer la familiile lui Bădălău şi Mina. Nu mai am timp şi vreme să ne înjosim şi să ne trezim în periferia politicii, a zis Dinu.

Mamăăăă, adică Marin Anton şi Constantin Dumitru asta fac!? Nu, zău! Noi am tot zis, peneliştii, „nimic, Batman, Batman”.

„Trebuie să dăm semnale şi să identificăm lucruri serioase şi să nu păzim greşelile adversarilor noştri. Dacă vrem să rezolvăm problemele României, trebuie să începem să redresăm situaţia”, mai zise Dinu.

Bravo, frate! Le-ai dat-o colegilor din partid cu mantă, aşa, de-or s-o ţină minte.

Nici primarul Barbu n-a scăpat de gura celui care … adevăr a grăit azi.

„Niciodată, o hotărâre de consiliu local nu poate înlocui o hotărâre de Guvern(…) Acea porţiune de drum… Primăria, printr-o hotărâre de consiliu local a zis că a trecut-o la Ministerul Transporturilor, dar DRDP nu are nicio implicare în acest context. Ministerul Transporturilor nu poate să îşi asume absolut nimic, nu există şi Hotărârea de Guvern prin care să facă asta. Totul e la CL, mi-am dat seama că Barbu n-a învăţat nimic şi mereu încearcă să găsească vinovaţi. Dar principalul vinovat el este. L-aş ruga să pună mâna pe carte şi să citească bine Legea 215 sau măcar angajaţii lui, dacă el nu e în stare(..). Îl mai rog pe Barbu să nu mai sară la gâtul colegilor lui, e urât(…). De Răzvan Cuc, ce să zic, e folosit de Barbu”, a mai declarat Ionel Dinu.

În acelaşi timp, întrebat dacă şeful lui Marin Anton ştie de conferinţa asta de presă, Dinu s-a aprins, ca întotdeauna, şi a izbucnit: „Ionel Dinu e Ionel Dinu. Pe mine nu mă comandă nimeni! Nu trebuie să îi spun eu totul lui Marin Anton! Dacă mă sună să mă certe? În trei secunde îi închid telefonul”.

Alte comentarii sunt de prisos…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.