Peste 4.000 de oameni din toată ţara s-au reunit sâmbătă, 10 martie, la Sala Palatului, la Congresul Extraordinar al Partidului Social-Democrat.

Delegaţia de la Giurgiu a reunit peste 100 de persoane. Vorbim despre primarii giurgiuveni, şefii structurilor PSD(preşedintele Marian Mina, preşedintele de la municipiu, Nicolae Barbu, liderul pensionarilor, Dan Cristescu, şefa de la OFSD, Crina Stoianovici, liderul de la tineret Ionuţ Barbu, tinerii PES Activists conduşi de George Pălălău, vicepreşedinte al OFSD la nivel central, Aurelia Dobre, dar şi parlamentarii de Giurgiu: Niculae Bădălău, Cristian Marciu, Elena Dinu, Alexandru Andrei, Răzvan Cuc, precum şi alţi membri ai Biroului Politic Judeţean.

PSD Giurgiu a avut plăcerea să ocupe rândurile din faţă, în dreapta oficialităţilor centrale.

CLICK PE IMAGINI PENTRU A LE MĂRI!

În cadrul Congresului au fost alegeri pentru preşedintele executiv, secretarul general şi vicepreşedinţii PSD.

Chiar dacă „peste drum” de Sala Palatului, circa 100 de persoane, incitate în cel mai… penal mod cu putinţă de un aşa-zis jurnalist central, au făcut gălăgie continuu pe durata Congresului, trebuie menţionat că datorită forţelor de ordine şi a organizatorilor nu s-a înregistrat niciun incident.

MAI MULTE IMAGINI CU DELEGAŢIA PSD GIURGIU, AICI: https://www.facebook.com/pg/Giurgiu-Net-Oficial-1869080486709220/photos/?tab=album&album_id=2088057784811488

Text şi foto: Cătălina Sfetcu

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.