Prezent la conferinţa de presă de azi de la Prefectură, preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, a declarat:

“Rezultatele obţinute s-au datorat comunicării exemplare între noi. Aşa cum v-am spus şi la o conferinţă anterioară, am creat inclusiv un grup pe Whatsapp şi am transmis acolo informaţii şi imagini continuu. Probabil aţi văzut şi dumneavoastră, am avut, în unele comune, zăpadă şi de 2-3 metri. S-a intervenit, însă, la timp şi doresc să le mulţumesc tuturor celor de la această masă, dar şi şefului ISU Giurgiu, colonelului Emil Apostol, alături de care am făcut eforturi considerabile în mai multe cazuri. Cel mai grav a fost acela pentru salvarea unor persoane din Crânguri.

Să nu uităm de primarii giurgiuveni pe care îi felicit pentru cum au colaborat atât cu noi, cât şi între ei, şi, de asemenea, doresc să transmit mulţumiri deosebite şefului DRDP Bucureşti, domnului Dinu, care ne-a ajutat acolo unde noi nu am reuşit să facem faţă. Din datele pe care le am, suntem primul judeţ cu Cod Portocaliu de viscol care are, la această oră, toate drumurile deschise. Foarte important este că nu am avut victime, iar persoanele care au rămas cu maşinile înzăpezite nu au stat acolo mai mult de jumătate de oră. Colegii de la Direcţia Judeţeană de Transport au acţionat admirabil, nu au avut zi şi nici noapte. Îi felicit pe toţi! Nu cred că se poate spune că nu am fost pregătiţi, pentru că altfel nu am fi putut reda circulaţiei drumurile judeţene”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.