Păi, e evident că: dacă tăceau, filosofi rămâneau! E a nu ştiu câta oară când se dovedeşte lucrul acesta. Vorbim, desigur, de PNL-iştii giurgiuveni care au urlat, în câteva rânduri, că ei n-au găsit pe niciun SEAP niciun proiect privind reabilitarea clădirilor Spitalului nou. Este vorba despre proiectul ce va fi derulat de Compania Naţională de Investiţii, care a făcut furori şi a generat dezbateri aprinse şi fraze celebre(vezi Nicuşor Iacob şi „ne abţinem la urgenţele voastre) într-o şedinţă a Consiliului Judeţean Giurgiu.

Atunci, consilierii (în afară de pnl-işti, care au dat vot negativ) au votat un proiect privind predarea către CNI a amplasamentului clădirilor Spitalului Judeţean Giurgiu care vor fi reabilitate şi modernizate cu fonduri guvernamentale.

„Am văzut că au tot zis la conferinţele lor de presă că proiectul nu ar fi fost predat către CNI, că noi minţim, că nu era urgenţă şi aşa mai departe. Pentru proştii care vorbesc aiurea, am aici documentul care atestă faptul că proiectul este pe SEAP, iar săptămâna viitoare va fi urcată şi documentaţia pentru execuţia lucrării”, a anunţat Marian Mina.

Adică, pe scurt, ce să vă facem, mă, băieţi PNL-işti, dacă nu vă pricepeţi nici să căutaţi pe SEAP? Cum vreţi voi să faceţi efectiv administraţie?

Cu detalii despre cele mai importante investiţii realizate atât la Spitalul Judeţean, la instituţiile de cultură din subordinea CJ Giurgiu, cât şi pe drumurile judeţene, prezentate azi în aceeaşi conferinţă de către preşedintele Marian Mina, vom reveni în postările viitoare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.