VoldAnton şi „Dobby cel Rău”( sau, cum îi spun pretenii, Hobbit „Clănţaru'”), renumiţi pentru scandalurile din Consiliul Judeţean Giurgiu şi aberaţiile din conferinţele de presă ale PNL Giurgiu, aceste personaje tulburător de negative din volumul „Dezvoltarea judeţului Giurgiu” s-au înscris la casting pentru „Alba ca Zăpada”.

VoldAnton vrea să joace rolul principal, că doar nu le are el cu acuzaţii de luare de mită, incompatibilitate, trafic de influenţă, ptiu! ai dreaq procurorii ăştia şi PSD-iştii cu balastierele lor de pe Venus!

Hobbit Clănţaru (foto jos) ar vrea să joace măcar rolul prinţului care-o pupă pe Alba ca Zăpada oriunde, doar să-i trezească recunoştinţă şi să-l facă şef peste şefuţii şefuţului. Numai că, ce trist!, nici în rolul de Mutulică se pare că nu-l acceptă ăia. Că cică rolul ar fi bun pentru Costel. Da, da, nu râdeţi! Că prea seamănă scenele una cu alta, când îi dă VoldAnton coate în conferinţă să tacă dracului ca să vorbească el…

 

Din urmă vine şi Ionel. El ar vrea să fie… oglinda, eventual. Iarăşi, Costel care ar vrea să rămână găleata din fântâna din care scoate apă Alba, că nu are răbdare să înveţe replici. Iar Mutulică e chiar simpatic. Nu-l merită.

Mai sunt, desigur, fetele rele :))) de pe Facebook, care se bat pe: care să fie aia de se roagă în oglindă să-i spună că ea e cea mai fecioară, neprihănită moral şi profesional, profesionistă deci într-ale alea alea, scriitoare etc.

Sigur, ştim cu toţii că în rolul măturii vor sfârşi toate.

Io zic să încercaţi cu Harry Potter, că la „magie”( puuuffff, uite cum dispar chestii) zic unii că v-aţi pricepe mai bine…

Maleficent

*Fotografiile şi textul alcătuiesc un pamflet ce trebuie tratat ca atare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.