Peste 2.700 de români au semnat, în nici 24 de ore, o petiţie lansată on-line de către primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

 

„Semneaza petitia pentru construirea Spitalului Metropolitan si a Universitatii de Medicina si Farmacie intr-o zona care respecta standardele europene : in proximitatea aeroportului, a autostrazii, a statiei de metrou si de autobuz, cu retele de utilitati functionale”, scrie pe site-ul unde puteţi şi dumneavoastră să intraţi şi să semnaţi petiţia-https://www.petitieonline.com/pmb_sos_sanatatea_romanilor

Şi giurgiuvenii au accesat site-ul, au semnat.

Preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, a postat, recent, pe Facebook:

„Am semnat și eu petiția pentru construirea Spitalului Metropolitan și a clădirii pentru Universitatea de Medicină și Farmacie, inclusiv campusul pentru studenți.
Vă invit și pe voi pentru a semna această petiție, deoarece este nevoie de acest proiect!”

Şi deputatul PSD Cristina Elena Dinu, medic, a semnat petiţia şi adresează un mesaj către giurgiuveni, pe pagina sa de Facebook:

„Sănătatea şi educaţia reprezintă priorităţile echipei social-democrate, atât la nivel local, cât şi naţional. Alături de toate celelalte măsuri privind majorări salariale, proiecte pentru modernizarea unităţilor sanitare şi a şcolilor, dotări pentru acestea, ne dorim cu toţii construirea de noi spitale şi instituţii de învăţământ.
Am semnat petiţia pentru construirea Spitalului Metropolitan şi a Universitatii de Medicină şi Farmacie, petiţie pe care vă invit să o semnaţi şi voi, dragi prieteni”, scrie Dinu pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.