După ce l-a felicitat pe preşedintele OPSD Giurgiu, Dan Cristescu, pentru activitatea din mediul on-line, secretarul general adjunct al PSD central, Codrin Ştefănescu, a vorbit, vineri, în conferinţă, la Giurgiu, despre proiectul viitor privind reţelele de socializare.

„În acest an, am convenit să avem cel puţin 570.000 de membri PSD cu conturi pe Facebook, oameni care să promoveze activitatea Guvernului, evenimentele din cadrul partidului şi nu numai. În ianuarie 2017, tovarăşii din statul paralel(pe platforma Autobaza 2.0), #rezist, primeau ordine direct, plus date legate de mitinguri, plăţi, cine, cât, transportul… Trei săptămâni ne-a luat ca să putem intra în portalul respectiv. Ne-am speriat de ceea ce am găsit acolo, avem dovezi, fotografii, vorbim despre un stil vizibil securistoid. În martie, portalul a fost închis. Dar o să arătăm lumii cât de curaţi, de neprogramaţi sunt ei, cu tot cu sumele exacte primite… sume pe şefii de echipe, cine se ocupa de fulare, de pancarte, ceai cald…”, a spus Ştefănescu.

El a admis faptul că „cei de dreapta” sunt foarte bine organizaţi din acest punct de vedere.

Însă, cu toţi… banii lor, nu se compară cu numărul de membri ai PSD. Vrem să îi activăm, în acest sens, şi pe tineri, pensionari şi pe femeile social-democrate. Aşa cum ştiţi, în 2017, am lansat, de asemenea, programul De la om la om prin care fiecare membru trebuie să recomande încă o persoană să se înscrie în PSD, astfel încât, până pe 20 aprilie, să avem un milion de membri cu carnet”, a mai spus Ştefănescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.