Polițiștii giurgiuveni au transmis, în această dimineață, un comunicat de presă prin intermediul căruia anunță că: efectuează cercetări, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin – Vale, față de un bărbat, de 45 ani, din comuna Bolintin Deal, județul Giurgiu, bănuit de comiterea infracțiunii de camătă.

”La data de 5 ianuarie a.c., în baza mandatelor emise de Judecătoria Bolintin Vale, polițiștii Serviciului de Investigații criminale au efectuat două percheziții domiciliare la două imobile din județele Giurgiu și Ilfov, în urma cărora au fost ridicate mai multe documente.

Față de persoana în cauză există suspiciunea că, în nume propriu, dar și prin intermediul altor persoane, începând cu anul 2009, a dat bani cu camătă, ca îndeletnicire, fără a avea o calitate autorizată în acest sens.

Totodată, din cercetări a reieșit că împrumuturile ar fi fost disimulate în mai multe acte notariale, reușind astfel să deposedeze persoanele vătămate de mai multe proprietăți și bunuri constând în imobile, terenuri și autoturisme.

La data de 12 ianuarie a.c., față de persoana în cauză a fost luată măsura reținerii, iar în ziua de 13 ianuarie a.c. bărbatul a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Bolintin Vale, care a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu pe o durată de 30 de zile”, se arată în comunicatul Poliției Giurgiu.

 

Surse politice ne-au comunicat faptul că PNL-istul giurgiuvean, cel mai „guraliv” şi „moralist” dintre consilierii judeţeni giurgiuveni, Mihnea Boerescu ar fi fost arestat, vineri, 12 ianuarie.

După 24 de ore, el ar fi fost trimis acasă, dar nu… de tot, ci în arest la domiciliu.

Acuzaţiile? Cămătărie! 

Informaţia este confirmată şi de către surse… judiciare.

Păi, ce facem, nene? După trimiterea în judecată a boss-ului Marin Anton, de către DNA, pentru luare de mită, PNL Giurgiu ne mai dă un penal? Cămătărie, stimabile? Cămătărie? Hoţie, adicătelea, pe… spatele oamenilor sărmani, dacă se confirmă? Huo!!!

Alo, PNL-u’ central, vedem şi noi o demitere, ceva? Că demisii… ioc bărbăţie la ăştia! Curaj au, se pare, numai pentru d-astea….

Vom reveni cu amănunte!

1 COMENTARIU

  1. Eu sunt una dintre sutele de victime. Nici o pedeapsa din lume nu este suficienta pt ce mi-a facut nenorocitul asta mie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.