Reprezentanții ISU Giurgiu au postat pe pagina lor de Facebook următorul mesaj:

”Adresăm felicitări colegilor din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Vlașca” al județului Giurgiu pentru implicarea, devotamentul și dăruirea profesională de care au dat dovadă pe întreg parcursul anului 2017 și care s-au remarcat prin numeroasele intervenții SMURD.

BOLINTIN DEAL
– dl. plt. maj. Negrilă Marius a participat la un număr de 248 intervenții SMURD, dintre care 14 accidente rutiere, urmat de dl. plt. adj. Chirigiu Ionel cu un număr de 215 intervenții SMURD, dintre care 11 accidente rutiere și un stop cardio-respirator, dl. plt. maj. Popa Nicușor cu un număr de 196 intervenții SMURD, dintre care 11 accidente rutiere și un stop cardio-respirator și dl. plt. adj. Dumitrache Gabriel cu un număr de 208 intervenții SMURD și 5 accidente rutiere.
ROATA DE JOS

– dl. plt. adj. Leșeanu Robert a participat la un număr de 187 de intervenții SMURD, dintre care 9 accidente și două stopuri cardio-respiratorii.
MIHĂILEȘTI

-dna. Plt. Maj. Enache Nicoleta a participat la un număr de 122 de intervenții SMURD, dintre care 8 accidente și două stopuri cardio-respiratorii”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.