Anul 2017 a adus mai multe venituri în buzunarele românilor, așa cum a promis PSD în campania electorală. Vorbim despre o creștere reală a puterii de cumpărare ce se reflectă în investițiile pentru locuințe și în comerțul cu amănuntul.Astfel, Institutul Național de Statistică comunică o creștere spectaculoasă a autorizațiilor de construcție rezidențiale.

În noiembrie 2017 au fost cu 26,6% mai multe autorizații solicitate și obţinute decât în noiembrie 2016. Raportat la întreg anul, în 2017 creșterea investițiilor făcute de români în clădiri rezidențiale – case, apartamente este de 7,6%. Detalii aici.

De asemenea, aceeași tendință pozitivă se înregistrează și în privința comerțului cu amănuntul în special pentru produsele nealimentare.

Potrivit INS, volumul cifrei de afaceri în comerțul cu amănuntul – fără mașini și motociclete – este mai mare cu peste 10% în primele 11 luni ale anului 2017 față de 2016, cu o pondere mai consistentă a produselor nealimentare (+13%). Detalii aici.

Toate acestea sunt date statistice de necombătut, venite din economia reală și din viața oamenilor care demonstrează că în pofida unui an 2017 zbuciumat politic, cu multe piedici, PSD guvernează performant și obține rezultate remarcabile care se reflectă în buzunarul și nivelul de trai al românilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.