În cadrul acțiunilor desfășurate pentru siguranța cetățenilor, prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și liniștii publice, polițiștii giurgiuveni au intervenit la 185 de evenimente, au aplicat aproximativ 500 de sancțiuni contravenționale și au constatat 64 de infracțiuni, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Giurgiu.

”Pentru siguranța cetățenilor, aproape 135 de polițiști au acționat în medie, zilnic, în minivacanța de Anul Nou, la nivel județului Giurgiu, în sistem integrat, alături de celelalte structuri teritoriale din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Au fost organizate zilnic circa 71 de patrule și s-a acționat, pentru asigurarea unui climat de liniște și ordine publică, precum și  pentru reducerea riscului rutier, fiind folosite un număr de 9 aparate radar.

În acest interval de timp, polițiștii au intervenit la 185 de evenimente, dintre care 120 au fost sesizate prin SNUAU 112.

În urma activităților desfăşurate de polițiști au fost constatate 64 de infracțiuni și aplicate 498 de sancțiuni contravenționale, a căror valoare se ridică la aproape 239.000 de lei, totodată fiind confiscate bunuri în valoare de aproape 35.500 de lei.

În aceasta perioadă, în urma acțiunilor desfăşurate pe drumurile și în zonele cu risc ridicat de producere a accidentelor rutiere au fost constatate mai multe încălcări  ale normelor rutiere în vigoare, în urma cărora, au fost reținute 22 de permise de conducere și au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.

Reamintim tuturor cetățenilor că Poliția Română acționează permanent pentru prevenirea și combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniștea comunității, fiind pregătită să intervină atunci când situația o impune”, se arată în comunicatul Poliției Giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.