Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Petre Daea, a fost prezent astăzi, 21 decembrie 2017, în mijlocul persoanelor vârstnice de la Căminul din localitatea Onceşti, centru aflat în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia  Giurgiu, transmit reprezentanții DGASPC Giurgiu.

Potrivit sursei citate, ministrul Petre Daea a fost întâmpinat de preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, prefectul  judeţului, Nina Carmen Crişu, precum şi de către conducerea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia  Giurgiu.

Primit cu aplauze de cei 34 de vârstnici, beneficiari de servicii sociale în căminul de la Onceşti, ministrul  Petre Daea a dat mâna cu fiecare în  parte şi  le-a dăruit câte o pereche de ciorapi de lână de oaie românească, pe care i-a îndemnat să îi poarte, pentru ca sunt lucraţi tradiţional. Ciorapii de lână românească au fost confecţionaţi manual  de producatori tradiţionali din Sibiu, Maramureş şi Bistriţa Năsăud.

CLICK PE IMAGINI PENTRU A LE MĂRI!

Totodată, persoanele vârstnice din cămin au primit şi câte o pătură de lână de oaie românească. De altfel, şi pentru ceilalţi 158 beneficiari de servicii sociale din căminele pentru persoane vârstnice din localităţile Hotarele şi Mironeşti precum şi din Centrul de asistenţă Medico- Socială Mogoşeşti, judeţul Giurgiu, ministrul Petre Daea a  adus şosete şi pături care urmeză să  le fie oferite acestora.

Autorităţile prezente la eveniment precum şi vârstnicii din cămin i-au mulţumit  ministrului  Petre  Daea   pentru  gestul  caritabil,  vizita desfăşurându-se  într-o atmosfera prietenoasă şi destinsă.

”Domnul Ministru al Agriculturii, Petre Daea a dorit să facă o bucurie persoanelor din Centrul pentru Persoane Vârstnice din localitatea Onceşti, județul Giurgiu, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Prin prezenţa sa în mijlocul seniorilor noștri, și-a dorit ca cei care locuiesc în acest cămin să simtă că nu sunt singuri, că există oameni care se gândesc la ei! Drept mulțumire, a primit multe zâmbete și îmbrățișări. Mulțumim pentru că ați ales Giurgiu!”, a scris președintele Mina, pe pagina sa de Facebook.

                                                                                                    

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.