Colonelul Emil Apostol a vorbit, în conferința de presă de la Prefectură, marți, 19 decembrie, despre controalele pe care le face Inspectoratul pentru Situații de Urgență în ceea ce privește autorizațiile de securitate la incendiu, dar și despre avizele pe care instituția pe care o reprezintă le emite când vine vorba despre construcții noi.

”Avem relativ puțini oameni care trebuie să se ocupe de o avalanșă de investiții în județul Giurgiu, prin proiectele câștigate de către primării. Efortul este foarte mare, dar am reușit să rezolvăm toate aceste dosare, să dăm toate avizele pentru că nu ne dorim să blocăm vreo investiție”, a spus Emil Apostol.

Șeful ISU Giurgiu a declarat că și depozitul realizat de EMAG în județul nostru a primit undă verde.

”De asemenea, am avut discuții și cu arhitecții, proiectanții și reprezentanții EMAG, cei care doresc să construiască un depozit în județ, și ne-am pus de acord. O să dăm aviz și acolo. Pe de altă parte, în calitate de bolintinean, doresc să spun că sunt mândru de ceea ce s-a realizat în orașul Bolintin Vale. Mă refer la sala de sport inaugurată ieri. Am fost parte a proiectului încă de la început și această investiție arată că atunci când sunt respectate toate cerințele de securitate, lucrurile se desfășoară fără probleme!”, a subliniat colonelul Emil Apostol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.