Ştiu doar să arate cu degetul, cu maximă agresivitate, înspre alţii, să ceară respect altora, să facă pe moraliştii neamului, să urle că trebuie linişte, decenţă şi bun simţ, mai ales în aceste zile de doliu naţional.

Şi ei, PNL-iştii ăştia ascunşi printre fustele haştagistilor, ce fac cu maximă nesimţire?!

Nu doar că au încurajat şi participat la proteste, şi în stradă şi în Parlament, PNL-iştii nici respect n-au arătat, decenţă nici atât, de bun simţ nici nu mai vorbim, în aceste zile de doliu naţional. Deoarce, cu maximă nesimţire, de… supărare, probabil, că ne-a murit Regele, s-au pus pe băut, chefuind de mama focului. Petrecerea în toată regula, în organizarea lui Maaaarin Antooooon dă la Giurgiu(excelent moment ţi-aleseşi…), s-a petrecut, ieri, la Comana, unde s-au adunat mai marii PNL în frunte cu „preacuviosul” Ludovic Orban.

Hulpavi din fire, membrii PNL s-au înfruptat din bunătăţi, şi-nsetaţi, deshidrataţi, mă, de la cât au plâns după Rege, au băut pe săturate. Ce dracu, doar aşa se face la… pomană! O fi fost, aşa, un „şpriţ de doliu”, vorba reporterului de la televiziunea centrală, care i-a prins în flagrant pe petrecăreţi.

Vă invităm să urmăriţi câteva imagini de la faţa locului. Să-l reţineţi şi pe nea Ion Mateescu, cel care l-a apărat pe bosulică Orban de „furia” presei…

De fapt, dacă ne gândim la ce-a putut să scoată din mintea lui de Mihnea al Casei Boerescu la adresa Regelui, Vocea PNL Giurgiu în Consiliul Judeţean şi nu numai, nu ne mai miră nimic. Băi, băieţi, doar să nu vă duceţi la mormânt, rupţi de veselie, şi să vărsaţi peste el acolo. Tot.

Numai lacrimi nu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.