Când a fost ales episcop de Giurgiu, acum 4 ani, nu l-am felicitat. Am fost singurul care i-a spus: “Bine, Prea Sfinţite, cu un doctorat strălucit în Grecia, te duci într-o eparhie pe care nu o vrea nimeni? Unde urlă câinii?”.

Diplomat pursânge, Mitropolitul Nifon m-a luat la rost: “Nu fi rău, frate Floriane, e o reuşită”. Gafă mare, spuneam ce-am gândit. Nu sunt prieten cu PS Ambrozie. Nu pot uita că a votat cu altcineva, deşi susţinea că IPS Daniel e singura soluţie. Deci, n-am cum să-l am la inimă, din moment ce eu sunt – ştie toată Biserica – “sluga Patriarhului”. Pe acest fond, apare un preot din Giurgiu, aparent oropsit! Eu cu cine să ţin? Cu ursul, nu? A venit popa cu intervenţii, a venit şi cu vedete, dăi cu telefoane… “Domnule Bichir, teologule, genialule, frumosule, scrie la ziar să-l omorâm, asta e aşa şi aşa, o secătură, o …”.

Bucuria vieţii mele! În sfârşit, mă răzbun pe ierarhul de la Giurgiu!!! Când l-am luat la puricat pe reclamangiu, m-am speriat. Recăsătorit, cu tupeu cât are un câine în călduri, mare vizionar, tămăduitor de rele, de dragoste, bune şi mai puţin bune. Vrăjeală totală: Tatăl nostru, icoană- n perete. Lumea-n stradă, scandal, OTV, presă (…) de ce e persecutat “Sfântul” de Călugăreni? Când am citit declaraţia preotesei – “abuzată” cu voia ei de protopop – m-am dumirit! Grea misie ai, Prea Sfinţite! Iartă-mă pentru gândul cel rău. Fă curăţenie şi intri în istorie! Blagosloviţi!

Sursa:http://www.libertatea.ro/

1 COMENTARIU

  1. Cam puţine de la Bichir, am tot auzit în ultima vreme că popa de la Călugăreni se cam ocupa cu farmece, şi alte vrăjitorii, citit în cărţi şi în lună, ce mai, un fel de Tata Omida. Treaba lui, dar asta nu este treaba bisericii, aşa că dacă este adevărat, să îşi deschidă magazin de ghicit şi să lase biserica în rostul ei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.