Recent, la Palatul Parlamentului a avut loc o întâlnire între reprezentanții autorităților giurgiuvene, demnitari giurgiuveni, ministrul pentru Mediul de Afaceri Ilan Laufer și  reprezentanții eMAG România – Stanciu Iulian Gabriel, CEO eMAG, și – Uba Ilie Daniel, Project Manager Real Estate eMAG.

Cu această ocazie, au fost analizate perspectivele de dezvoltare a investițiilor eMAG în comuna Joița, județul Giurgiu.

Senatorul giurgiuvean Niculae Bădălău a notat, pe pagina sa de Facebook: ”Am subliniat potențialul județului Giurgiu de a atrage investiții și am prezentat câteva dintre măsurile pe care le-am luat, sau le avem în vedere, legate de infrastructura rutieră, necesare în primul rând pentru Giurgiu, nu doar pentru investitori. Un exemplu menționat în acest sens a fost necesitatea modernizării DJ602.

Avem tot interesul ca această investiție să se concretizeze cât mai repede, sub forma unui depozit platformă, cel mai mare din toată Europa și cel mai tehnologizat, desfășurat pe o suprafață de 120.000 mp, în prezent fiind realizată organizarea de șantier. Retailerul online eMAG – cel mai mare jucător de pe piaţa din România, cu operaţiuni şi în Ungaria, Bulgaria şi Polonia, ar aduce mari beneficii județului Giurgiu.

Vorbim despre o investiție de 300.000.000 lei care implică angajarea a 800 de persoane la început, pentru a ajunge la 5000 de locuri de muncă create, în final. La întâlnire au participat și deputata Elena Dinu, Președintele Consiliului Județean Giurgiu, Mina Marian, Prefect Nina Crișu precum și Alexandru Păun, viceprimar Joița”, a scris Niculae Bădălău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.