Parlamentarul social-democrat a participat vineri, 24 noiembrie, la conferința de presă a PSD Giurgiu și le-a relatat jurnaliștilor locali momentul votării moțiunii de cenzură depuse de opoziție.

”Această moțiune care a picat cu succes s-a dorit a fi un exercițiu de imagine, dar, în fapt, ne-a dat nouă ocazia să prezentăm din nou toate realizările Guvernării PSD-ALDE din cele 10 luni de la preluarea mandatului. Doresc să precizez că nici măcar nu au fost prezenți la ședință toți semnatarii moțiunii. A fost nevoie ca noi, PSD și ALDE să asigurăm cvorumul pentru ca ședința să se desfășoare. Iată, noi am dat dovadă de fair-play, iar ei tot spuneau că vrem noi să le îngrădim demersul, în schimb datorită nouă a avut loc ședința respectivă”, a declarat Cristina Elena Dinu.

Deputatul giurgiuvean a prezentat, cu această ocazie, și câteva dintre cele mai importante realizări ale Guvernării PSD-ALDE și aceleiași majorități din Parlament.

”Noi chiar avem ce să le spunem oamenilor. Vă amintesc de creșterea economică de 8,8% în acest ultim trimestru al anului 2017, cu o creștere de 7% pe ultimele 9 luni, mai mare decât prognozaseră specialiștii noștri. Vă amintesc de noua Lege a Salarizării care se traduce fără doar și poate prin mai mulți bani în buzunarele românilor. Am avut majorări de pensii, avem în lucru Legea Pensiilor care va elimina și aceasta inechitățile din acest sector. Am înregistrat o scădere a fiscalității, la un nivel record în Uniunea Europeană”, a spus Dinu amintind și că avem cel mai înalt plafon din UE privind indemnizația de creștere a copilului, respectiv 8.500 de lei.

”Doresc să menționez și programul Start-Up pentru IMM-uri, dar și sprijinul acordat fermierilor prin programele lansate, dar mai ales prin plata chiar anticipata a subvențiilor. Revenind, moțiunea a picat, era firesc. Opoziția a vrut, însă, să creeze o emoție, ați văzut și simularea aceea de miting. Au ieșit neonorant din toată această chestiune. Noi am trecut și peste asta și mergem mai departe cu implementarea tuturor măsurilor din Programul de Guvernare, ceea ce vrem, trebuie și putem să facem”, a subliniat deputatul Cristina Elena Dinu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.