Cel mai tânăr consilier judeţean, social-democratul Lazăr Daniel Cosmin ia atitudine faţă de ceea ce fac PNL-iştii în Consiliul Judeţean Giurgiu. El ne-a trimis mesajul său pentru colegii din CJ, mesaj pe care îl publicăm integral.

Merită citit cu mare atenţie!

„De câteva luni, în sedințele Consiliului Judeţean Giurgiu, cei din grupul consilierilor PNL au un comportament inoportun.

Eu pot înțelege că aceasta ar fi direcția indicată de partid, însă nu cred că este în concordanță cu așteptările oamenilor. Ca tânăr care a ales implicarea politică vă spun ca acest tip de comportament stigmatizează clasa politică, incluziv pe cei din generația mea, o generație care își dorește să practice un alt tip de politică, o politică a decenței si nu una a scandalului.

Democrația fără opoziție nu este o democrație veritabilă, însă tipul de opoziție pe care îl fac cei din PNL în ultimul timp nu este din punctul meu de vedere una potrivit. Ei au ales sa facă o opoziție distructivă, care, în definitiv, nu va aduce niciun beneficiu cetățeanului care ne-a ales pentru a-l reprezenta. În ultimul timp, ștacheta dezbaterilor din sedințele CJ a fost coborâtă foarte jos de către colegii din PNL, generând la fiecare ședință un spectacol care, în niciun caz, nu ar trebui să fie prezent în cadrul unei instituții importante cum este Consiliul Județean.

Sunt cel mai tânar dintre consilierii județeni și nu am o experiență bogată, însă chiar și asa mi-aș permite să îi indemn, să îi rog respectos să se maturizeze din punct de vedere politic, pentru că oamenii au alte așteptări de la noi, clasa politica ușor, ușor se înoiește, iar cu o astfel de atitudine nu au cum sa reziste.

In afară de asta, faptul ca reprezintă totuși un partid istoric ar trebui cumva să îi responsabilizeze și să nu adopte opoziția de tip USR pentru că aceasta s-a dovedit că nu este deloc productivă.

În orice caz, eu cred că nu sunt obișnuiți cu situația de a fi în opoziție, iar câteva mandate în aceeași postură cred că le-ar prinde bine, pentru a învăța să facă o opoziție constructivă.

Consilier judeţean al PSD, Lazăr Daniel Cosmin”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.