Tinerii social-democraţi din România şi-au ales liderul, duminică, 13 noiembrie. A fost reales în funcţia de preşedinte al TSD, Gabriel Petrea, ministrul pentru Dialog Social.

De la Giurgiu, au participat la Congresul Tinerilor Social-Democraţi, 103 delegaţi, tineri din municipiu, dar şi din judeţ.

„Am fost printre primele cinci organizaţii din ţară la numărul de delegaţi. Sunt mulţumit pentru că ne-am mobilizat şi pentru că au venit alături de noi foarte mulţi tineri din judeţ. ÎL felicit şi eu pe Gabriel Petrea, sunt convins că realegerea sa în funcţia de lider al TSD înseamnă continuarea proiectelor #generaţia2020”, ne-a declarat preşedintele TSD Giurgiu, Ionuţ Barbu.

„A fost alături de noi şi preşedintele PSD Giurgiu, Marian Mina, dar ne-am întâlnit şi cu preşedintele executiv al PSD central, senatorul giurgiuvean Niculae Bădălău”, a mai spus Ionuţ Barbu.

L-am întrebat pe liderul TSD Giurgiu ce planuri are cu organizaţiile teritoriale ale structurii pe care o conduce şi ne-a spus că în prezent se lucrează la un plan cu toate activităţile pe 2018.

„Cu siguranţă, să începem cu o petrecere de sfârşit de an. Mai întâi, însă, cu bonurile pe care le-am primit în campania de donare de sânge, vom cumpăra alimente şi, de Moş Nicolae, le vom dona unei familii nevoiaşe. Este vorba despre circa 1.300 de lei. Altfel, sunt încântat că reuşim să ne organizăm şi în judeţ, chiar vineri vom avea o şedinţă la Bolintin-Vale, cu tinerii din nordul judeţul”, ne-a mai declarat Ionuţ Barbu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here