Jos labele de pe administrația giurgiuveană, ca să revenim noi la butoane! De ce? Pentru că vrem! Nu-i suficient? N-avem pregătite proiecte în niciun domeniu, nu dezbatem idei, doar numărăm mașini, facem pe paparazzi și criticăm, hâhâit, gusturi … culinare ale reprezentanților puterii.

Nu votăm proiecte, ca să nu facă adversarii politici orice! Când suntem întrebați de ce-am votat împotrivă, spunem orice, numai o justificare în firea ei nu . Mai nou, nici nu mai venim la ședință(vezi municipiu)…, deși ne-am prezentat în fața giurgiuvenilor, cu tupeu, ca un fel de Mesia de după apocalipsă. Propria noastră apocalipsă…

Așa s-ar traduce atitudinea consilierilor județeni și locali ai PNL Giurgiu, în cea mai mare parte a activității dumnealor.

Coincidență sau nu, absența consilierilor municipali ai PNL de la ședința CL Giurgiu de vinerea trecută a coincis cu lipsa nemotivată a lui Marin Anton de la conferința de presă a PNL Giurgiu… „Boicot” la comun?! Sau doar … ALDE îmbogățit iar după un nou rând de decimare a și-așa firavei organizații a PNL Giurgiu?

Coincidență sau nu, absența consilierilor locali ai PNL de la ultima ședință a CL Giurgiu a coincis cu ieșirea furtunoasă anti-PSD a președintelui Iohannis, dar mai ales cu apelurile ulterioare, sponsorizate de Facebook, și îndemnul la proteste al rețelei.

Coincidență sau nu, consilierii locali ai PNL Giurgiu au tras chiulul de la o ședință în care erau doar proiecte de interes social, asfaltare pe Ramadan, ajutoare sociale etc. Cum ne-au obișnuit: de ce să facă „județul sau municipiul” ceva, ă, ca să câștige iar alegerile? Mai bine să nu facă orice. Cum (n-)am făcut noi. Și ce liniște era în toată țara…

Coincidență sau nu, consilierii locali ai PNL Giurgiu au tras chiulul de la ultima ședință, după ce Asociația Uniți pentru Giurgiu(foarte ironic!) a doamnei consilier PNL Alina Meclea(și proaspat unsă șefă la OFL municipal) nu a primit sprijinul financiar cerut, adică vreo 50.000 de lei, ca să organizeze nu știu ce concurs… Pentru că nici criteriile cerute de lege pentru asta nu le-a îndeplinit. Dar botul a fost pus și răzbunarea pe măsură?

Ntz, ntz, ntz.

Și cică: dreptate, justiție, bunăstare, uniți pentru, jos labele… Măi, copii, cine vă sfătuiește, mă? Că nici opoziția n-o faceți cu cap.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.