Organizația Femeilor Social-Democrate le-a invitat, weekendul acesta, la Bușteni, pe deputatele și senatoarele PSD la o întâlnire cu tema „Activitatea parlamentară, implicare și răspundere în procesul de elaborare și adoptare a legilor”.

Giurgiu este reprezentat de către deputatul Cristina-Elena Dinu.

CLICK pe IMAGINI PENTRU A LE MĂRI!

Principalele teme de discuții au fost misiune și valori în activitatea parlamentarului, Programul de Guvernare al PSD-implicare și răspundere în înfăptuirea acestuia, unitate și solidaritate în activitatea parlamentarului,dar și comunicarea și relațiile cu presa.

„A fost o întâlnire extrem de utilă. Sunt pentru unitate și solidaritate în rândul doamnelor parlamentar, cu atât mai mult cu cât că PSD are o reprezentare feminină consistentă în Parlamentul României. Le mulțumesc doamnelor din OFSD pentru invitație și le felicit pentru organizarea impecabilă a evenimentului! Doresc, de asemenea, să le mulțumesc domnului senator Savin Emanuel și primarului din Busteni, Irinel Ghiță, pentru invitația de a vizita Castelul Cantacuzino din Bușteni. A fost o activitate deosebit de plăcută și le mulțumesc pentru ospitalitate și pentru primirea minunată pe care ne-au făcut-o!”, ne-a spus Cristina Elena Dinu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.