Consilierii judeţeni giurgiuveni au aprobat luni, 23 octombrie, în şedinţă extraordinară două proiecte de hotărâre referitoare la înfiinţarea Centrului de Îngrijire şi Asistenţă Valea Bujorului.

Conducerea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului(DGASPC) Giurgiu a cerut Consiliului Judeţean aprobarea regulamentului de organizare, funcţionare, organigramei şi statului de funcţii ai instituţiei, în acest sens. Potrivit documentaţiei din proiectul de hotărâre, Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Valea Bujorului a fost înfiinţat încă din în iunie 2017 iar noul proiect de hotărâre este necesar în vederea licenţierii noii structuri.

Scopul serviciului social Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Valea Bujorului este de a acorda servicii sociale adulţilor cu dizabilităţi psihice, gradul grav, cu sau fără însoţitor, cu vârste cuprinse între 18 şi 65 de ani, pe o perioadă determinată.

Centrul va asigura accesul la servicii pentru fiecare beneficiar, conform unui plan individual de intervenţie. Acesta va fi întocmit pe baza fişei de evaluare- reevaluare şi stabileşte activităţile de sprijin care i se asigură beneficiaruşui pe perioada rezidenţei, precum şi personalul implicat.

Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Valea Bujorului asigură beneficiarilor suportul necesar pentru realizarea activităţilor de bază ale vieţii zilnice. Ei primesc ajutor şi îngrijire adecvată pentru a-şi continua viaţa în demnitate şi respect.

Mai multe detalii, găsiţi AICI: http://www.cjgiurgiu.ro/portal/giurgiu/cj/Stiri.nsf/All/4A59A0E635A8FCF9C22581BF004B9F8A/$FILE/punctul%20nr.5.PDF

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.