1. Ofticat că nu știe să numere decât până la 2, liderul PNL Giurgiu, Marin Anton, a renunțat temporar la ale lui Bădălău și i le numără lui Mina. În aceste condiții, Năstase a zis că o să apeleze și el la înțelepciunea latifundiarului Anton. Cu precizarea că noi credem că și Vosganian ar fi trebuit să explice, special pentru cazul domnului Anton, cum e și cu autoconsumul de deserturi turcești renumite. Evaziune fiscală record, nu alta!

2. După „autodenunțul” cu ANI, firma fratelui și o investiție… în familie pe când era primar, deci putea, Costel Dumitru mai pregătește presei locale o bombă, că s-a prins că doar așa îi suflă premiul de popularitate lui Ionel Dinu. Încă nu știm exact, dar ne imaginăm că are legătură cu Ordonanța 13.

3. Ca să câștige Primăria Giurgiu, Marian Măroiu va pupa cu pasiune toate moaștele din România și Bulgaria. Ca să fie sigur că măcar de la Ruse să ia 2 voturi, ca să nu se facă de bășcălie că n-o să aibă niciunul de la el de acasă.

4. Marin Anton a descoperit pe Marte o balastieră de-ale PSD-iștilor și pregătește o călătorie pentru câțiva ziariști locali( cică doar dus pentru unii) care nu au lucruri mai bune de făcut decât să-l pună rău cu propriii lui prieteni. Pe care-i dă în gât, din greșeală, că nu se pricepe, domnule, nu se pricepe!

5. Hienele, foste pixuri fără pastă, căpiate, flămânde și frustrate(unele chiar au motive, altele… păcat de ele) se mănâncă-ntre ele pe Facebook: ba eu i-am zis că e mai frumos! ba eu i-am zis deja că e deștept și poate mă angajază și pă mine, că m-am săturat de atâtea cafele și stat pe Facebook, la terasă, de POMANĂ! ba eu i-am spus mai frumos că eu cred că el e cel potrivit pentru funcția de ministru, că sigur a uitat cât desert turcesc renumit am autoconsumat acum un an împotriva lui. E, suntem prieteni, ce dracu! Era critică… constructivă. E, aș, ba eu eram mai prietenă cu el! O, mă scuzați, asta e pe bune.

6. Pe consilierul județean Florian Velicu nu-l mai doare în gât. Ați observat. Poate să vorbească în ședințele CJ. Totuși, noi îl rugăm să meargă și la oftalmolog, ca să citească proiectele corect, ca să întrebe chestii serioase și la obiect. Ca să nu mai râdă toți de el, ce dracu’!

7. Pentru că l-au plăcut foarte tare, domnii care se ocupă cu poligraful i-au transmis lui Anton că-l mai așteaptă, din când în când, că poate așa dezlegăm, în sfârșit, mistere … economice naționale și nu numai, foarte, foarte portocalii. Păcat că zice că știe să numere doar până la 2. Doi, doi și-un sfert.

 

*Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here